Ποιος είπε τη Ρούλα "κακιά μάγισσα στην Χιονάτη";

29.06.2011
Την ώρα που στον μεγάλο τελικό του Greek Idol προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε τις στιλιστικές επιλογές της Ρούλας και να κατανοήσουμε τι ακριβώς φοράει, ο Βασίλειος Κωστέτσος στο σπίτι του έσκιζε τις φόδρες από οργή. Και

Την ώρα που στον μεγάλο τελικό του Greek Idol προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε τις στιλιστικές επιλογές της Ρούλας και να κατανοήσουμε τι ακριβώς φοράει, ο Βασίλειος Κωστέτσος στο σπίτι του έσκιζε τις φόδρες από οργή. Και όχι ο σχεδιαστής δεν εξοργίστηκε με την Κορομηλά επειδή γι ακόμη μία φορά ήταν… αλλού γι αλλού στιλιστικά.

Ο Βασίλειος τα πήρε κρανίο επειδή ο «Ρόμποκοπ» Ρούλα, όπως την χαρακτήρισε, φορούσε μία «μαϊμού» Κωστέτσος (δεν μας έκοψε να δώσουμε μια μπανάνα, να βλέπαμε αν θα την έτρωγε) και γενικά ήταν μία κακή αντιγραφή του στυλ του. Και για να καταλάβεις για τι οργή μιλάμε, φρόντισε να της τα χώσει και μέσω Facebook.

Να το δει η ίδια, να το δούμε κι εμείς. «Βρε Ρούλα μου, έπρεπε να βάλεις Βασίλειος Κωστέτσος και όχι κακές αντιγραφές των ώμων μου, που σε έκαναν να μοιάζεις αντί με Βασίλισσα… με την κακιά μάγισσα στην Χιονάτη… ή τον Ρόμποκοπ. Και έχουν περάσει και οι Απόκριες!... Δες Σάννυ Μπαλτζή στη Eurovision… να καταλάβεις»!

Για να καταλάβω… η Ρούλα στον τελικό είχε ντυθεί… Μπαλτζή; Κοίτα φίρμα η Μπαλτζή τελευταία.