Αγγέλου: Θα είναι του χρόνου στο πλευρό του Λάτσιου;

14.06.2011
Δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές έλεγαν ξανά και ξανά ότι ο νικητής του Dancing with the stars θα είναι στην κριτική επιτροπή του τρίτου μέρους. Όπως καλή ώρα έγινε με την Έρρικα Πρεζεράκου. Μάλιστα, η φήμη

Δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές έλεγαν ξανά και ξανά ότι ο νικητής του Dancing with the stars θα είναι στην κριτική επιτροπή του τρίτου μέρους. Όπως καλή ώρα έγινε με την Έρρικα Πρεζεράκου. Μάλιστα, η φήμη αυτή υπήρξε αφορμή για διάφορες θεωρίες... συνομωσίας, του τύπου: προωθούν τη Νάντια Μπουλέ για την πρωτιά ώστε να την βολέψουν του χρόνου σε κάποια εκπομπή του ΑΝΤ1. Ή μετά, αφού αποχώρησε η Μπουλέ κι έμεινε η Αγγελική Ηλιάδη «έλαχε» σε εκείνη ο κλήρος της... επιτροπής.

Τελικά την «κούπα» τη σήκωσε ο Αργύρης Αγγέλου και το ερώτημα είναι: του χρόνου στο Dancing η επιτροπή θα είναι καθαρά ανδρική υπόθεση; Δεν θα υπάρξει ούτε μία γυναίκα για να «σπάσει» τη μονοτονία; Ο νικητής του φετινού Dancing πήγε καλεσμένος στην «Πρωινή Μελέτη» κι έλυσε τις απορίες μας.

Διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο ότι ο νικητής θα είναι κριτής στο επόμενο show, αφού όπως είπε, δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο τους. Αλλά και σε περίπτωση που του ζητηθεί να είναι στην επιτροπή, εκείνος θα αρνηθεί, αφού το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, με το Baby dance κι απ’ ότι καταλάβαμε, δεν τρελάθηκε με την εμπειρία.