Το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς στήνεται στη Λάρισα

14.06.2011
O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, για να στήσει το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς όπως πάντα με τα υλικά της επικαιρότητας, της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής.

O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, για να στήσει το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς όπως πάντα με τα υλικά της επικαιρότητας, της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής.

Η αυλαία θα πέσει φέτος από τη Λάρισα, από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Τη μελωδική νότα της βραδιάς θα βάλει η Χάρις Αλεξίου ενώ παρόντες θα είναι και οι περισσότεροι ηθοποιοί που πέρασαν φέτος από την σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Για μια ολόκληρη χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης.

Ο Λάκης βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, έγινε και πάλι σημείο αναφοράς.

Κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Μοιράστηκε μαζί μας αλήθειες και συναισθήματα, με τη διεισδυτική του ματιά και τα καυστικά του σχόλια μας έκανε να προβληματιστούμε αλλά και να γελάσουμε.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, ο μεγάλος πρωταγωνιστής και της φετινής σεζόν έρχεται για να μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι και να μας χαρίσει και πάλι ξεχωριστές στιγμές.

Ο Λάκης θα ρίξει αυλαία στη φετινή επιτυχημένη πορεία του από τη Λάρισα, από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας θα βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο της σάτιράς του, ενώ τα καθιερωμένα πλέον Βραβεία ΠΑΠΑΡΙΩΝ θα έρθουν για να μας θυμίσουν πρόσωπα, στιγμιότυπα, και ατάκες που ….έγραψαν ιστορία στο «Αλ Τσαντίρι» της φετινής χρονιάς.

Δίπλα στον Λάκη θα βρεθούν οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι πέρασαν από τη σκηνή της εκπομπής του και μας χάρισαν γέλιο και χαρά.

Παρόντες θα είναι οι: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θύμιος Καρακατσάνης, Χάρρυ Κλύνν, Γιώργος Κωνσταντίνου, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βάσια Τριφύλλη, Στάθης Ψάλτης.

Στη Λάρισα, θα βρεθεί και η Χάρις Αλεξίου για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» της Τρίτης 14 Ιουνίου, το οποίο θα είναι τρίωρο και θα διαρκέσει μέχρι τις 24:00, θα μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή.

Έξω από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ, από όπου θα βγαίνει ζωντανά η εκπομπή, θα στηθεί ένα μεγάλο video wall, προκειμένου να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» αλλά και τη μεγάλη φιέστα που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Μια μεγάλη γιορτή κεφιού, διασκέδασης και χαράς με πολλή μουσική και τοπικά εδέσματα.

Οι δρόμοι έξω από το Κηποθέατρο θα μετατραπούν σε ένα υπαίθριο πανηγύρι με δεκάδες πάγκους με ποτά, αναψυκτικά, παγωτά, σουβλάκια, μαλλί της γριάς, ποπ – κορν και ξηρούς καρπούς, για όλους εκείνους που θα έρθουν για να γιορτάσουν μαζί με τον Λάκη το κλείσιμο της επιτυχημένης φετινής του εκπομπής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, στην τελευταία ζωντανή πανηγυρική εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς!