Σαμαράς: Ενοχλημένος με την Μανωλίδου!

14.06.2011
Πίκρανε τον Τρύφωνα, τον πίκρανε πολύ. Η Ευγενία Μανωλίδου, αν κι έχει καλές σχέσεις με τον Τρύφωνα Σαμαρά, κατάφερε (άθελα της θα λέγαμε, διότι είμαστε και καλοί άνθρωποι) να τον στεναχωρήσει

Πίκρανε τον Τρύφωνα, τον πίκρανε πολύ. Η Ευγενία Μανωλίδου, αν κι έχει καλές σχέσεις με τον Τρύφωνα Σαμαρά, κατάφερε (άθελα της θα λέγαμε, διότι είμαστε και καλοί άνθρωποι) να τον στεναχωρήσει τα μάλα. Πώς; Με το να υποστηρίξει τον Αργύρη Αγγέλου.

Την εβδομάδα που γινόταν ο κακός χαμός με τη ντάμα του Αγγέλου, Έμιλύ Ματθαιακάκη και το σήριαλ που δημιουργηθεί με την παραίτηση της, η Μανωλίδου μέσα από το «10 με 1 Μαζί» υποστήριξε ανοικτά τον Αγγέλου, προτρέποντας τον κόσμο να τον στηρίξει και αυτός.

Η κίνηση της αυτή φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους από τους συμμετέχοντες, με πρώτη και καλύτερη την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δεν έκυψε τη δυσαρέσκεια της. Τώρα, όμως, που τελείωσε το show, ήρθε η σειρά και του Τρύφωνα να πει το παράπονο του, υποστηρίζοντας ότι η Ευγενία έπρεπε να είχε μιλήσει το ίδιο για όλους τους παίκτες.

Πάντως, αυτό δεν επηρέασε τη φιλία τους, αφού εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις. Ο Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην «Πρωινή Μελέτη», όπου μεταξύ άλλων διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα της Ζέτας Μακρυπούλια για το σχόλιο που είχε κάνει για την εμφάνιση της.