"Greek Idol" με Νίνο και Νικόλ τη Φραουλίτισα

03.06.2011
Προσκεκλημένοι ο Νίνο και η Νικόλ από το περσινό Greek Idol

Προσκεκλημένοι ο Νίνο και η Νικόλ από το περσινό Greek Idol

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol έχει αναδείξει μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Από την δεκαπεντάδα που ξεκίνησε, έχουν παραμείνει πέντε υποψήφιοι. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή και, όπως έχει φανεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν είναι ασφαλής. Το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδειχθεί αυστηρό στην κρίση του, και σε κάθε live αξιολογεί τους υποψηφίους από μηδενική βάση.

Στο έβδομο live οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώνοντάς τους ένα τραγούδι της επιλογής τους. Γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο τραγούδι και σε ποιον το αφιερώνουν;

Για το δεύτερο τραγούδι της βραδιάς, η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα επιλέξουν μεταξύ μεγάλων ελληνικών επιτυχιών.

Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους που έχουν απομείνει. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι θα παραμείνουν και ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται με τον Νίνο, ο οποίος θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live στην τηλεόραση τη νέα του επιτυχία, «OK», από τον Φοίβο. Στη σκηνή του Greek Idol επιστρέφει και η φιναλίστ της περσινής χρονιάς Νικόλ, με το πρώτο της single, «Μόνο η αγάπη».

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. Το έβδομο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει το Σάββατο, 4 Ιουνίου στις 21:00.