Λιάγκας: Έβλεπε την Ελένη σπίτι του!

25.05.2011
«Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» είναι ένα πράγμα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αναδεικνύεται σε μεγάλο φαν της Ελένης Μενεγάκη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος. Με το στόμα ανοιχτό

«Πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» είναι ένα πράγμα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αναδεικνύεται σε μεγάλο φαν της Ελένης Μενεγάκη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος. Με το στόμα ανοιχτό κι ένα παράπονο μεγάλο έμειναν τα Λιαγκόπαιδα, όταν άκουσαν τον «πατέρα» να παραδέχεται ότι την εβδομάδα που δεν ήταν στην εκπομπή, έβλεπε τον «Καφέ» της Ελένης!

Πού να το περίμενε η Ελένη ότι θα είχε τέτοιο τηλεθεατή και κυρίως που να περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κάθε μέρα στέγνωνε από σάλιο για να του στέλνει φιλιά. Στο βρόντο πήγαιναν. Η αποκάλυψη του Λιάγκα ήρθε πάνω στην κουβέντα για τις σαγιονάρες της Μαριέττας Χρουσαλά, τις οποίες όπως είπε είδε (και του άρεσαν για την ιστορία) στης Ελένης, όταν εκείνη είχε πάει καλεσμένη. Σιωπή στο πλατό από την αποκάλυψη ότι ο Λιάγκας δεν τους έβλεπε και σιγά μήπως το άφηνε ασχολίαστο η Σάσα Σταμάτη: «Καλά ρε Γιώργο αντί να δεις εμάς, έβλεπες την Ελένη» του είπε για να τη σιγοντάρει και ο έρμος ο αντικαταστάτης, Ουγγαρέζος.

Ο Λιάγκας αν και λίγο άργησε, κατάλαβε τη γκάφα του και πήγε να το μαζέψει, ότι και καλά παρακολουθούσε την αντίπαλο για να βγάλει τα συμπεράσματα του που οφείλεται η επιτυχία της δικής τους εκπομπής. Άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Κι επειδή άκρη δε θα έβγαινε, προχώρησε στα υπόλοιπα θέματα. Αλλά επειδή η γκάφα ήτο μεγάλη, επανήλθε λίγο αργότερα, λέγοντας ότι τους απάτησε για 5 λεπτά. Πάντως, η Ελένη έχει μεγάλο σουξέ στο «Πρωινό mou», αφού και η Σταμάτη παραδέχτηκε ότι την βλέπει, μόλις τελειώνει από την εκπομπή. Όσο για τους ΚαραμεροΧαριτάτους; Η αφεντιά τους δεν ενδείκνυται για... απιστίες!