Επιστρέφει το "Νησί" με νέα επεισόδια!

25.05.2011
Στη δραματική σειρά με τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων χρόνων αναδείχθηκε πανηγυρικά το «Νησί», το οποίο κάθε βράδυ Δευτέρας καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές. Ειδικά, το δραματικό

Στη δραματική σειρά με τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων χρόνων αναδείχθηκε πανηγυρικά το «Νησί», το οποίο κάθε βράδυ Δευτέρας καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές. Ειδικά, το δραματικό φινάλε έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να «χορεύουν» τρελά.

Κι όπως φαίνεται, οι άνθρωποι του Mega βλέποντας την επιτυχία της σειράς, σκέφτηκαν να την επαναφέρουν και μάλιστα σύντομα. Με τη διαφορά ότι θα πρόκειται για ένα σπέσιαλ επεισόδιο των backstage. Σύμφωνα με δημοσίευα της Espresso, ο σκηνοθέτης του «Νησιού», Θοδωρής Παπαδουλάκης εκτός από τις σκηνές του έργου, κατέγραφε με κινητή κάμερα και τα παρασκήνια με τους πρωταγωνιστές σε ανέμελες στιγμές.

Στα χέρια του, λοιπόν, έχει ένα πλούσιο υλικό και αυτό σκέφτεται να αξιοποιήσει. Έτσι, σκοπεύει να «κόψει» και να «ράψει» τις στιγμές και να τις κάνει ένα επεισόδιο (ίσως βγουν και δύο) το οποίο θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο.