Dancing: Θρίλερ και "καρφώματα" με την Έμιλυ!

24.05.2011
Πολύ περίεργη είναι η ιστορία με την Έμιλυ Ματθαιακάκη για την οποία ακούσαμε το πρωί της Τρίτης στην «Πρωινή Μελέτη» ότι είχε δηλώσει την παραίτηση της από το Dancing with the stars. Και τώρα η ίδια

Πολύ περίεργη είναι η ιστορία με την Έμιλυ Ματθαιακάκη για την οποία ακούσαμε το πρωί της Τρίτης στην «Πρωινή Μελέτη» ότι είχε δηλώσει την παραίτηση της από το Dancing with the stars. Και τώρα η ίδια δηλώνει on camera ότι θα χορέψει κανονικά την Κυριακή. Μόνο που συγχρόνως φρόντισε να ρίξει το «καρφί» της προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, που εμείς όμως αγνοούμε.

Η σέξι ντάμα του Αργύρη Αγγέλου δήλωσε στην κάμερα του Super Star ότι «κάποιοι έχουν πρόβλημα με την παρουσία της στο Dancing». Και το ερώτημα είναι ποιους ή ποιον εννοεί η χορεύτρια; Κάποιους από την επιτροπή; Κάποιο από τα ζευγάρια; Να είναι κάποιος που βλέπει εκείνη και τον Αργύρη ως ανταγωνιστές στη διεκδίκηση του τίτλου; Ιδού η απορία, που με πιάνει στεναχώρια αν στο τέλος μείνουμε με αυτήν. Πάντως, η Έμιλυ μιλούσε και γυάλιζε το μάτι της, εμφανώς εκνευρισμένη που η ιστορία της παραίτησης της και οι διαφορές με την παραγωγή πήραν τόσο μεγάλες διαστάσεις.

«Θα χορέψω για τους ανθρώπους εκείνους που με στήριξαν και μας ψηφίζουν και για τον πατέρα μου» είπε η χορεύτρια κι έφυγε για την πρόβα της με τον Αγγέλου, αφού την Κυριακή θα είναι κανονικά στη σκηνή του Dancing. Ωστόσο, το καρφί της για εκείνους που έχουν πρόβλημα με την παρουσία της στο show, μόνο ηρεμία δεν έφερε στην ήδη τεταμένη (ως φαίνεται) ατμόσφαιρα του show, αφού οι κόντρες και τα νεύρα δίνουν και παίρνουν.