Σε ρόλο παρουσιαστή;

23.05.2008
Μια έκπληξη περίμενε πριν από λίγο καιρό τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Ο γοητευτικός ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι «Χ-Factor»

Από τον Αστέρη Κασιμάτη

Μια έκπληξη περίμενε πριν από λίγο καιρό τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Ο γοητευτικός ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι «Χ-Factor», που θα βγει στον «αέρα» τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ δεν προσπάθησε να κρύψει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το «ναι». «Πράγματι, μου έγινε πρόταση και το σκέφτομαι πολύ», μας είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας: «Όμως, επειδή μου έχουν γίνει προτάσεις και για σίριαλ, ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι θέμα ημερών για να πάρω την τελική μου απόφαση», τόνισε καταλήγοντας.

Πάντως, αν τελικά ο ηθοποιός δεχθεί να αναλάβει χρέη οικοδεσπότη στο μουσικό ριάλιτι θα είναι εντελώς κόντρα με τους ρόλους του «σκληρού», στους οποίους μας συνήθισε τα τελευταία δύο χρόνια στη μικρή οθόνη. Ποιος δεν τον θυμάται ως σκληροτράχηλο Κρητικό στο «Της αγάπης μαχαιριά» αλλά και φέτος στον «Γητευτή», όπου μια αγριάδα την είχε πάλι, αλλά δεν κράτησε πολύ, καθώς η σειρά «κόπηκε» πολύ νωρίτερα απ όσο είχε προγραμματιστεί.

Κι αν εσείς που διαβάζετε και ενημερώνεστε αναρωτιέστε «μα καλά, αν ο Ιωσήφ Μαρινάκης αναλάβει την παρουσίαση του X-Factor, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση, που επίσης δέχθηκαν πρόταση, τι θα κάνουν στο σόου», η απάντηση είναι την κριτική επιτροπή. Εννοείται φυσικά όχι και οι δύο μαζί, αλλά όποια τελικά πει το «ναι». Βέβαια, αν δεχθούν και οι δύο τραγουδίστριες (μάλλον πράγμα απίθανο), τι θα γίνει; Το σκέφτηκαν αυτό στον ΑΝΤ1; Να δούμε δίπλα-δίπλα σε καρεκλίτσα (ή μήπως θρόνο;) την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή να διασταυρώνουν τις μουσικές τους γνώσεις και τι στον κόσμο

Για την ιστορία να σας πούμε τι «παίζει» σ' αυτό το νέο μουσικό ριάλιτι. Οι υποψήφιοι χωρίζονται σε τρεις ομάδες. Την πρώτη αποτελούν άτομα ηλικίας 16-24 χρόνων, τη δεύτερη διαγωνιζόμενοι 24 χρόνων και άνω, ενώ την τρίτη απαρτίζουν τα γκρουπ. Κάθε κριτής αναλαμβάνει να δώσει τα φώτα του σε μία μόνο ομάδα, η οποία θα πρέπει να αποδίδει καλύτερα έναντι των άλλων δύο.