Έρχονται ανατροπές

03.01.2011
Ολο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της δολοπλόκας Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου) έρχονται ο Στέφανος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και ο Αλέξης (Πέτρος Μπουσουλόπουλος).

Ταξιδεύουν μέχρι το Ναύπλιο για να ψάξουν στα αρχεία του ορφανοτροφείου την αλήθεια, αλλά για άλλη μια φορά βάζει το χεράκι της η Ξένια και τρομοκρατεί αρχικά τη Στυλιανή, η οποία όμως τελικά αποφασίζει να βοηθήσει τους δύο άντρες στην έρευνά τους. Ο Στέφανος, παρόλο που ξεκινάει επώδυνες χημειοθεραπείες, είναι αποφασισμένος να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή. Δεν ξέρει όμως ότι είναι πολύ κοντά στο θάνατο, αφού θα αρχίσει να μπαίνει στο δρόμο της Ξένιας, που τρέμει τις αποκαλύψεις...

Ο Ανδρόνικος (Μιχάλης Μητρούσης) με παρέμβαση της Βιβής (Κατερίνα Σαβράνη) αναλαμβάνει ως ψυχίατρος την Κάτια Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη), αποφασισμένος να την κάνει να θυμηθεί τα πάντα. Κι ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και τα μηχανάκια της AGB χτυπάνε κόκκινο, oι οικονομικές περικοπές αγγίζουν και τη συγκεκριμένη σειρά! Στο Mega αποφάσισαν την καινούργια χρονιά η «Ζωή της άλλης» να προβάλλεται μόνο Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, προκειμένου να καλυφθεί όλη η σεζόν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο δεν θα έχει το ίδιο τέλος με το ξένο, καθώς υπάρχει σκέψη η Ξένια τελικά να μην οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά να σκοτωθεί ή να αυτοκτονήσει όταν θα έρθουν στο φως τα εγκλήματά της!