Επίσημη "πρώτη" για τα δίδυμα της Σελίν Ντιόν

09.12.2010
Πανευτυχής μαμά -τριών αγοριών πια- η 42χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τα πρώτα Χριστούγεννα των έξι εβδομάδων διδύμων της και τους παρουσιάζει επισήμως για πρώτη φορά.


Πανευτυχής μαμά -τριών αγοριών πια- η 42χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τα πρώτα Χριστούγεννα των έξι εβδομάδων διδύμων της και τους παρουσιάζει επισήμως για πρώτη φορά.

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ποζάρει μαζί με τους μικρούς Νέλσον (Nelson) και Έντι (Eddy) στο εξώφυλλο του Καναδικού "Hello!", ομολογώντας ότι ο ερχομός τους έκανε τη ζωή της "καταπληκτική".

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Καναδή σταρ στο περιοδικό αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την καθημερινότητά που έχει αλλάξει τελείως τους τελευταίους μήνες, τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Ρενέ Ανγκελίλ (René Angelil).

Σύμφωνα με τη μαμά τους, τα δίδυμα που παρόλο που δεν είναι "πανομοιότυπα" στην αρχή μπέρδευαν πολύ τους δικούς τους, έχουν ήδη αρχίσει να δείχνουν χαρακτήρα.
"Ο Νέλσον είναι Ανγκελίλ και ο Έντι είναι Ντιόν", ισχυρίζεται η μαμά Σελίν.

Θυμίζουμε ότι ύστερα από έντονη σκέψη σχετικά με το πώς θα ονομαζόταν τα αγόρια ώστε να περάσουν στο επόμενο στάδιο του "Μωρό Α" και "Μωρό Β" οι ευτυχισμένοι γονείς κατέληξαν στην επιλογή της ως εξής:

Το Έντι έρχεται από τον Έντι Μάρνεϊ (Eddy Marnay), τον παραγωγό της Ντιόν στους πρώτους πέντε δίσκους της Ντιόν, ο οποίος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τραγουδίστριας "Ήταν σαν πατέρας της. Έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή τόσο στη Σελίν όσο και στον Ρενέ".

Το Νέλσον είναι επηρεασμένο από τη γνωριμία της Ντιόν με τον Νέλσον Μαντέλα (Nelson Mandela) πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκινούσε την περιοδεία της στη Νότιο Αφρική. "Ο Ρενέ είπε ότι στα λίγα λεπτά που είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί του, εντυπωσιάστηκαν από το είδος του ανθρώπου που είναι. Ο ίδιος και η Σελίν θέλουν τα παιδιά τους να εμπνέονται από τα ονόματα τους, επειδή κι οι ίδιοι έχουν εμπνευστεί από αυτούς τους άντρες", είχε δηλώσει σχετικά ο εκπρόσωπός της.

"Θέλαμε οι γιοι μας να μπορούν μια μέρα να πουν ότι πήραν τα ονόματά τους από δύο υπέροχους ανθρώπους", δήλωσε περήφανη η Ντιόν, η οποία δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει και για "δεινά" της μητρότητας που αφορούν κυρίως στην παντελή έλλειψη ύπνου.

"Είναι αξιοθαύμαστο το πώς μπορεί να επιβιώσει κανείς χωρίς καθόλου ύπνο", ισχυρίζεται η Σελίν η οποία περνάει δύσκολες ώρες χωρίς όμως να παραπονιέται.

"Ο μεγάλος γιος μου, ο Ρενέ-Τσαρλς (René-Charles) έχει πυρετό και θέλω να είμαι δίπλα του συνέχεια. Ταυτόχρονα θηλάζω τα μωρά κάθε 2,5 ώρες και όταν έχω που και που κανένα 20λεπτο κενό δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Να φάω, να κοιμηθώ ή να κάνω ντους;", αποκαλύπτει μιλώντας σαν ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος η Ντιόν, συμπληρώνοντας ότι παρόλο που κυκλοφορεί όλη τη μέρα με τις πιτζάμες νιώθει υπέροχα!

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Σελίν Ντιόν υπολογίζει να επιστρέψει στις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας στις αρχές του Μάρτη. Με το καλό.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα