Ο κος Σπίαρς πληρώνεται για πατέρας της Μπρίτνεϊ!

23.12.2008
«Ήτανε στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος». Κάπως έτσι είναι η περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς, η οποία ήταν «στραβό κλίμα» από μικρή την «έφαγε ο γάιδαρος», που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πατέρας

«Ήτανε στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος». Κάπως έτσι είναι η περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς, η οποία ήταν «στραβό κλίμα» από μικρή την «έφαγε ο γάιδαρος», που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πατέρας της. Γιατί, πού στον κόσμο έχει ακουστεί οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους -ως οφείλουν- και να πληρώνονται από πάνω λες και είναι νταντάδες.

Και μάλιστα, από τις ακριβοπληρωμένες, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τζέιμι Σπίαρς πληρώνεται 75 δολάρια την ώρα για να «παριστάνει» τον κηδεμόνα της κόρης του. Αλλά μάλλον δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά το δικαστήριο που έκρινε και αποφάσισε ότι ο Σπιαρς πρέπει να πληρώνεται για τις υπηρεσίες του ως «κηδεμόνας» στην κόρη του.

Μάλιστα, στον πατέρα της «πριγκίπισσας της Ποπ» θα δοθούν αναδρομικά 51 χιλιάδες δολάρια, ενώ αποφασίσθηκε ο μηνιαίος μισθός του να ανέρχεται στα 16 χιλιάδες δολάρια. Άσχετα, αν ο μισθός του στην κανονική του δουλειά φθάνει τα 10 χιλιάδες δολάρια.

Μάλλον, το έργο του να προσέχει την κόρη του και να τη βοηθήσει να «αναστηθεί» προσωπικά κι επαγγελματικά, είναι... ανθυγιεινό (αλήθεια το δικαστήριο αποφάσισε να του κολλήσει και βαρέα ένσημα;) και πιο δύσκολο από κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα. Ναι, εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και καιρός είναι οι γονείς να μας ζητάνε λεφτά, επειδή μας γέννησαν, μας μεγαλώνουν και στέκονται δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές.

Αυτό, δηλαδή, συνέβη και με τον πατέρα της Μπρίτνεϊ, στον οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο το δικαστήριο έδωσε την κηδεμονία της διάσημης κόρης του, τον κατέστησε υπεύθυνο για την προσωπική κι επαγγελματική ζωή της, ενώ τον έχρισε διαχειριστή της περιουσίας της. Ήταν η περίοδος που η Σπίαρς είχε πάρει τον κατήφορο και μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης και ψυχιατρικά ιδρύματα.

Τότε, η κηδεμονία του πατέρα της ήταν η μοναδική λύση που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Και πράγματι ο Σπίαρς το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν, να απομακρύνει από δίπλα της ανεπιθύμητα πρόσωπα, που έβλαπταν την κόρη του. Με πρώτο και καλύτερο τον τότε μάνατζερ της.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Μπρίτνεϊ από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει κάνει σημαντικά άλματα προόδου, έχει επανέλθει δισκογραφικά και η τελευταία της δουλειά, Circus είναι στις πρώτες θέσεις των τσαρτ. Ενώ παράλληλα, έχουν βελτιωθεί και οι σχέσεις της με τα παιδιά της τα οποία πια μπορεί να κρατάει κάποιες μέρες.

Όσο για την ερωτική της ζωή, που τον προηγούμενο χρόνο ήταν ανεξέλεγκτη; Η Μπρίτνεϊ έχει ηρεμήσει αρκετά και οι μόνες φήμες που ακούστηκαν για εκείνη, ήταν πριν λίγες μέρες ότι βγαίνει με τον πρώην αγαπημένο της Πάρις Χίλτον, Μπέντζι Μάντεν. Ωστόσο, η ίδια μέσω του εκπροσώπου της διέψευσε τα δημοσιεύματα.