Έγκυος για τέταρτη φορά η Ελένη;

05.01.2009
Όπως φαίνεται, τελικά δεν το γλιτώνουν το επίδομα πολυτέκνου Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη. Φήμες που κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία λίγα μόλις 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα

Όπως φαίνεται, τελικά δεν το γλιτώνουν το επίδομα πολυτέκνου Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη. Φήμες που κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία λίγα μόλις 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα έλεγαν πως η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» επιβεβαίωσε την τέταρτη εγκυμοσύνη με εξέταση σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και μάλιστα το χαρμόσυνο γεγονός εκτός από το σύζυγό της γνωρίζουν και κάποιοι ακόμη πολύ δικοί της άνθρωποι. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε αν η Ελένη είναι έγκυος. Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες λάμπει από χαρά και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως θα ήθελε και τέταρτο παιδάκι, δηλώνουν άτομα του περιβάλλοντός της. Την ίδια στιγμή λέγεται πως έχει σημάνει συναγερμός σε όλους τους αντίπαλους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς όλοι γνωρίζουν πως όταν η Ελένη είναι έγκυος, τα νούμερα του «Καφέ με την Ελένη» εκτοξεύονται. Όχι βέβαια πως φέτος η δημοφιλής παρουσιάστρια το έχει ανάγκη, καθώς πλέον είναι ξεκάθαρη η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την Ελένη επιμένουν πως οι φετινές γιορτές είναι οι πιο ευτυχισμένες της ζωής της. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και περιμένοντας, σύμφωνα με τις φήμες, τον πελαργό για μία ακόμη φορά. Παράλληλα και τα επαγγελματικά του ζευγαριού πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η Ελένη βλέπει τους αντιπάλους της από απόσταση ασφαλείας, ενώ οι επιλογές του Γιάννη Λάτσιου στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, όχι μόνο απέδωσαν καρπούς, αλλά έφεραν στο κανάλι και το περιζήτητο κοινό του 15-44. Αν και το ζευγάρι δέχθηκε πολλά καλέσματα, από το Καϊμακτσαλάν μέχρι το ελβετικό Γκστάαντ, αποφάσισαν να περάσουν οικογενειακά τις γιορτές.