Η Μαντόνα στρέφεται στον Ιησού!

22.12.2008
Φήμες θέλουν την Μαντόνα να κυκλοφορεί με νέο αμόρε. Πάει ο παίκτης του μπέιζμπολ, Αλεξ Ροντρίγκεζ.Τη θέση του πήρε το μοντέλο "Ιησούς".

Παρά την γνωστή αφοσίωσή της στην Καμπάλα, η Μαντόνα κάνει στροφή στον προσωπικό της Ιησού. Αυτό τουλάχιστον είναι το όνομα του μοντέλου, που σύμφωνα με τις φήμες είναι και το νέο της αμόρε. Πάει ο παίκτης του μπέιζμπολ, Αλεξ Ροντρίγκεζ! Την θέση του πήρε το μοντέλο με το προφητικό όνομα, Τζίζους (Ιησούς) Λους (που στα λατινικά σημαίνει 'φώς').

Πράγματι, το μοντέλο είναι χάρμα οφθαλμών και καθόλου δεν αδικούμε την "βασίλισσα της ποπ" που τσιμπήθηκε μαζί του. Γνωρίστηκαν στην Βραζιλία στην διάρκεια μια φωτογράφησης για το περιοδικό "W".

Το μοντέλο κατάφερε από την πρώτη στιγμή να τραβήξει το ενδιαφέρον της Μαντόνα, αλλά και εκείνη δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει. Του ζήτησε μάλιστα να την ακολουθήσει στο Σάο Πάολο τελικό σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και εκείνος δεν μπόρεσε να μην της κάνει το χατίρι.

Αλλά και το βραζιλιάνικο σάιτ "Glamurama" αναφέρεται στα ερωτικά παιχνίδια της Μαντόνα με το μοντέλο λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. "Δείχνουν να περνάνε καλά. Υπάρχει μεταξύ τους μια ερωτική έλξη. Απολαμβάνουν το πάθος τους χωρίς να δίνουν υποσχέσεις και να δεσμεύονται για το μέλλον".

Η Μαντόνα που χώρισε πρόσφατα από τον Γκάι Ρίτσι, έχει δεσμό εδώ και μήνες με τον μπειζμπολίστα Αλεξ Ροντρίγκεζ. Μπορεί λοιπόν τώρα που βγήκε στην δημοσιότητα τα παραστρατήματα της Μαντόνα με το νεαρό μοντέλο, ο Αλεξ να πάει στην Βραζιλία για να την βάλει στην θέση της.

Η Μαντόνα που θεωρήθηκε υπεύθυνη για τον χωρισμό του Ροντρίγκεζ από την πρώην γυναίκα του Σύνθια θα κάνει πρωτοχρονιά στο Σάο Πάολο ολοκληρώνοντας την "Sticky and Sweet", περιοδεία της.

Εντωμεταξύ η εκπρόσωπος της σταρ Λιζ Ρόσενμπεργκ διέψευσε δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η πελάτης της, είχε αγοράσει 20 ρολόγια - ένα για το κάθε μέλος του γκρούπ της- "για να φτάνουν πάντα στην ώρα τους!".

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας στην διάρκεια του πρώτου σόου που έδωσε στο Σάο Πάολο η Μαντόνα άρχισε να κλαίει όταν μερικοί από τους 70.000 θεατές άρχισαν να σιγοτραγουδούν μαζί της το τραγούδι "You must Love" (Πρέπει να αγαπάς) από την ταινία Εβίτα.