Ρομαντικές εξελίξεις στο Μπάκιγχαμ!

22.12.2008
Μια γνωστή Βρετανίδα κοσμικογράφος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από τον κοντά τον πρίγκιπα Χάρρυ στο νάιτ-κλάμπ "Whisky Mist" του Λονδίνου.

Σύμφωνα με γνωστή Βρετανίδα κοσμικογράφο που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από τον κοντά τον πρίγκιπα Χάρρυ στο κλαμπ "Whisky Mist" του Λονδίνου, αναμένονται εξελίξεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως γράφει στη στήλη της σε καθημερινή εφημερίδα, όταν τον είδε να κάθεται στην κεντιρκή μπάρα του κλαμπ, τον πλησίασε και του είπε ότι, από κοντά, είναι πιο όμορφος από τον αδερφό, του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Εκείνος ενθουσιάστηκε και όχι μόνο την φίλησε, αλλά της έδωσε και την αποκλειστική είδηση:

"Ο Χάρρυ είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου κι έχει την φήμη του "άτακτου" πρίγκιπα, ενώ ο αδερφός του Γουίλιαμ θεωρείται "ο γόης" και το "καλό παιδί". Του άγγιξα λοιπόν το "ευαίσθητο σημείο", και εκείνος ένοιωσε οικεία απέναντι μου.

Θεώρησε ότι είμαι με το μέρος του κι αφού μου έδωσε ένα φιλί στο κάθε μάγουλο, αρχίσαμε να μιλάμε για το τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα. Τότε ήταν που "έβγαλα λαυράκι": μου εξομολογήθηκε ότι έχει κανονίσει να πάει την κοπέλα του, Τσέλσι Ντέιβ στη γιαγιά του, τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας την ημέρα των Χριστουγέννων.

Συνεχίζοντας, μου αποκάλυψε οι δύο γυναίκες έχουν ήδη συστηθεί, πριν ένα μήνα, στα γενέθλια του μπαμπά του κι ότι η καλή του ήταν κι εκείνη στο κλαμπ, στην αίθουσα VIP, και θα έπρεπε να πάει να την συναντήσει σε λίγο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά την τελευταία χρονιά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, λόγω των μετακινήσεων.

Τα περυσινά Χριστούγεννα, η αγαπημένη του Χάρι και φοιτήτρια της νομικής, Τσέλσι ήταν με τους γονείς της στην Νότια Αφρική, ενώ λίγο μετά τις γιορτές, ο Χάρι έφυγε για το Αφγανιστάν για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Παρότι όμως, όλο το 2008 έμειναν αρκετό χρονικό διάστημα μακριά, η απόσταση δεν κατάφερε να τους χωρίσει. Ο πανύψηλος πρίγκιπας (έχει ύψος 1.90) έδειχνε ευτυχισμένος, όταν μου έλεγε: "Η Τσέλσι είναι κοντά μου. Τα πράγματα πάνε καλά για μας".

Στην δημοσιογράφο έκανε επίσης εντύπωση ότι, στο τέλος της συζήτησης της εξομολογήθηκε ότι "σιχαίνεται τις αίθουσες VIP, γιατί είναι σχεδιασμένες για 100 άτομα, αλλά συνήθως φιλοξενούν 300" κι ενώ την αποχαιρετουσε, της ψιθύρισε στο αυτί:"Ο αδερφός μου δεν δείχνει γελοίος με τα γένια;".

"Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ", συνεχίζει η κοσμικογράφος, "αλλά όντως ο Γουίλιαμ είναι χάλια με το μούσι. Αναρωτιέμαι πως αντέχει η φίλη του, Κέιτ Μίντλετον να τον φιλάει. Αντίθετα, το μόνο που έχω να πω για την Τσέλσι, είναι ότι έχει πετύχει κελεπούρι".