Πιο... ριτς ο Ρίτσι μετά το διαζύγιο!

16.12.2008
Η Μαντόνα έδωσε στον πρώην άντρας της Γκάι Ρίτσι γύρω στις 50 εκατομμύρια λίρες για να βγει το διαζύγιο τους.

Η Μαντόνα έδωσε στον πρώην άντρας της Γκάι Ρίτσι γύρω στις 50 εκατομμύρια λίρες για να βγει το διαζύγιο τους. Η εκπρόσωπος της σταρ, Λιζ Ρόσενμπεργκ είπε στο "Associated Press", ότι στον διακανονισμό συμπεριλαμβάνεται και σπίτι του ζευγαριού στην Αγγλία.

Το δημοφιλές ζευγάρι κατάφερε να καταλήξει σε οικονομικό συμβιβασμό δεν έχει όμως ακόμη συμφωνήσει για το πώς θα διαχειριστούν την κηδεμονία των παιδιών τους. "Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια, που έχουν ποτέ εκδοθεί!" δήλωσε η εκπρόσωπος της "Βασίλισσας της ποπ".

Ξεπερνά ακόμη και τα 24,3 εκατομμύρια λίρες που πήρε η Χέδερ Μιλς, η πρώην γυναίκα του Πολ Μακ Κάρντνεϊ στις αρχές του φετινού χρόνου. Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της Μαντόνα να απαλλαγή από την ακίνητη περιουσία που διαθέτει στο Λονδίνο.

Η δικηγόρος των διάσημων της Αγγλίας, Αμπι Σίτχαμ, έδραξε την ευκαιρία για να εκφράσει την γνώμη της στον τύπο: " Η Μαντόνα δεν θέλει να μείνει πια εδώ. Διάλεξε να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη. Τα σπίτια που έχει εδώ τι θα τα κάνει; Θα προσπαθήσει να τα πουλήσει σε μια αγορά που καταρρέει; "

Όταν τον περασμένο μήνα βγήκε το προσωρινό διαζύγιο ο Γκάι Ρίτσι είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mirror ότι "δεν θέλει ούτε σεντ από την περιουσία της Μαντόνα". Τελικά όμως δεν φάνηκε και τόσο "υπεράνω χρημάτων".

Ο γάμος του ζευγαριού που έγινε το 2000 σε ένα Κάστρο της Σκωτίας, έληξε επίσημα πριν από ένα μήνα όταν η δημοφιλής σταρ ζήτησε διαζύγιο από τον σκηνοθέτη, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του. Στην αίτηση η Μαντόνα τόνιζε ότι τους τελευταίους έξι μήνες δεν ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη και όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τα ξαναβρούν.

Το καλοκαίρι όμως οργίαζαν οι φήμες για το ειδύλιο της με τον μπειζμπολίστα των "Γιάνκις", Αλεξ Ροντρίγκεζ. Την θεωρούσαν μάλιστα υπεύθυνη για το χωρισμό του απο την γυναίκα του Σύνθια.

Προς το παρόν το ζευγάρι μοιράζεται την κηδεμονία των δύο αγοριών του 8χρονου Ρόκο και του υιοθετημένου 3χρονου Ντέιβιντ Μπάντα ενώ η 12χρονη Λούρδη , η κόρη που έχει αποκτήσει από την προηγούμενη σχέση της με τον γυμναστή Κάρλος Λεόν θα μένει μαζί της.

Τα Χριστούγεννα η Μαντόνα υποχώρησε και δέχθηκε να γυρίσει στην Αγγλία με τα παιδιά για να περάσουν τις γιορτινές μέρες με τον πατέρα τους. Αλλά η ίδια έχει άλλα σχέδια, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, αφού θέλει μαζί της και τον φίλο της Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Η Μαντόνα βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Βραζιλία στα πλαίσια της "Sticky & Sweet" περιοδείας. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής τραγούδησε στο περίφημο στάδιο Μαρακανά μπροστά σε 70.000 οπαδούς της, ενώ στις 23 Δεκεμβρίου θα πετάξει με το ιδιωτικό της τζετ στο Λονδίνο.

Φρόντισε όμως να κλείσει εισιτήρια πρώτης θέσης και σουίτα σε τοπ-ξενοδοχείο του Λονδίνου για τον τον μπειζμπολίστα των Γιάνκις Αλεξ Ροντρίγκεζ. Μπορεί να θέλει τα παιδιά της να γιορτάσουν με τα τον πατέρα τους, η ίδια όμως θέλει να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της με τον Αλεξ. Εχει καταφέρει να συνδυάσει τον "τερπνόν μετά του ωφελίμου"!