Κι επιχειρηματίας η Θώδη!

18.12.2008
Μπορεί να την κατηγορούν για υπερέκθεση στα ΜΜΕ, η αγαπημένη τραγουδίστρια όμως με τη νέα της κίνηση αποδεικνύει, όχι μόνο ότι δεν είναι ψωνάρα, αλλά πάνω απ όλα ότι είναι μια πανέξυπνη bussiness woman.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Μπορεί να την κατηγορούν για υπερέκθεση στα ΜΜΕ, η αγαπημένη τραγουδίστρια όμως με τη νέα της κίνηση αποδεικνύει, όχι μόνο ότι δεν είναι ψωνάρα, αλλά πάνω απ όλα ότι είναι μια πανέξυπνη bussiness woman. Ετοιμάζει λοιπόν έναν πολυχώρο στην περιοχή των Βιλίων, όπου θα διοργανώνει γάμους, βαφτίσεις και πανηγύρια, στα οποία φυσικά και θα πρωταγωνιστεί η ίδια.

Είναι γνωστό ότι η Έφη Θώδη είναι το ιδανικό πρόσωπο για να ξεσηκώσει τόσο με το ρεπερτόριό της όσο και με το μπρίο της, όχι όμως στις κλασικές νυχτερινές πίστες.

Είναι δεδομένη επίσης η αγάπη της για το δημοτικό τραγούδι, παρόλο που κατά καιρούς δοκιμάζεται σε διαφορετικά μουσικά είδη. Στο δημοτικό τραγούδι ποντάρει και αυτή τη φορά με μια συμφωνία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Ο πολυχώρος, που μοιάζει όπως μαθαίνουμε με παλάτι, έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται. Η «βασίλισσα των πανηγυριών» στο κτήμα της έκτασης 4.000 τ.μ. θα έχει αίθουσα εκδηλώσεων, στην οποία θα γίνονται γάμοι, με τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το διασκεδαστικό πρόγραμμα της ίδιας. Επίσης, στον ίδιο χώρο θα υπάρχει αίθουσα για παιδικά πάρτι καθώς και εστιατόριο, τα οποία θα λειτουργούν ξεχωριστά. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, ο πολυχώρος θα λειτουργήσει στις αρχές της άνοιξης.

Πάντως, ποδαρικό στο 2009 η Έφη αναμένεται να κάνει στην Αμερική, όπου έχει προγραμματίσει να εμφανίζεται όλο τον Ιανουάριο. Έλληνας επιχειρηματίας και θαυμαστής της της έκανε την πρόταση να τραγουδήσει στο κέντρο του στην Αστόρια και μάλιστα για να την πείσει της έκανε όλα τα χατίρια. Μεταξύάλλων, ανακαίνισε το καμαρίνι της και δέχτηκε να της βάλει ακόμη και τζακούζι για να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει πριν και μετά από τις εμφανίσεις της.