Οι Γερμανοί "παίρνουν" την Ελένη!

12.12.2008
Ενώ η AGB τη στέφει για μία ακόμη φορά «βασίλισσα», οι Γερμανοί της προτείνουν ένα ακόμη τρόπαιο. Όχι μόνο να κάνει διεθνή καριέρα, αλλά να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Ενώ η AGB τη στέφει για μία ακόμη φορά «βασίλισσα», οι Γερμανοί της προτείνουν ένα ακόμη τρόπαιο. Όχι μόνο να κάνει διεθνή καριέρα, αλλά να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες. Ωστόσο, εκείνη, μητέρα τριών παιδιών και «έγκυος», σύμφωνα με όσα αφήνει να... αιωρούνται, στο τέταρτο παιδί, κάνει σχέδια για την Ελλάδα και επενδύει σε ένα νεοκλασικό παλάτι στην αγαπημένη της Κάρυστο. Με χαμόγελα και συγχαρητήρια επιβραβεύουν την Ελένη Μενεγάκη οι Γερμανοί μέτοχοι του Alpha καθώς ο «Καφές» της είναι η μοναδική εκπομπή ψυχαγωγίας του σταθμού που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Υψηλή τηλεθέαση σε όλα τα κοινά, ακόμη και στο 15-45, ελεγχόμενο κόστος παραγωγής και σούπερ κριτικές. Αν κάποιος είναι να πάρει το «πράσινο φως», αυτή είναι η κυρία Μενεγάκη, ένα γκανιάν που κανείς δεν θέλει να δυσαρεστήσει. Μάλιστα, δεν έμειναν, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στο κανάλι, μόνο στο θαυμασμό, αλλά τη θέλουν και στο μεγάλο γερμανικό κανάλι ως πρωτοκλασάτο όνομα. Επιθυμούν διακαώς να γνωρίσουν από κοντά την Ελληνίδα ΤV persona του πρωινού και θα της προτείνουν να κάνει ένα ταξίδι-αστραπή, για να γνωρίσει τη διοίκηση της μητρικής εταιρείας και να συζητήσουν ενδεχόμενες προτάσεις συνεργασίας μαζί της. Τι λέει για όλα αυτά η Ελένη Μενεγάκη; Θα αποδεχτεί τον πρόσκληση-πρόκληση των Γερμανών; Η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος, αν και το δίλημμα είναι μεγάλο. Σύμφωνα με πηγές από τηλεοπτικούς κύκλους ωστόσο, είναι πολύ ευχαριστημένη που η δουλειά της αρέσει και στη γερμανική διοίκηση του Alpha, αλλά πάνω απ όλα βάζει την οικογένειά της.

Ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος
Κι ενώ σε δύσκολους τηλεοπτικούς καιρούς δεν φαίνεται να πτοεί τίποτα τη λαμπερή παρουσιάστρια, τα πράγματα για εκείνη εξακολουθούν να είναι ιδανικά και στο σπίτι της. Με άλλα λόγια, η Ελένη έχει καταφέρει να χτίσει αυτό που λέμε «παραμυθένια ζωή». Μάλιστα, αυτή την εποχή ένα γεγονός ήρθε να χαροποιήσει ακόμα πιο πολύ την ίδια και τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και τα παιδιά τους. Τι ήταν αυτό; Ένα σούπερ ντούπερ εξοχικό. Γιάννης και Ελένη ήθελαν εδώ και καιρό να αποκτήσουν οπωσδήποτε ένα... καταφύγιο, προκειμένου να μπορούν να το επισκέπτονται με τα παιδιά τους και να περνούν εκεί στιγμές οικογενειακής γαλήνης. Αν και αρχικά είχαν προσανατολιστεί στο να αγοράσουν ένα εξοχικό στην Αράχοβα, κοντά σ' αυτό που έχει εκεί και ο κουμπάρος τους ο Άγγελος, τελικά το ησυχαστήριό τους εντοπίστηκε στην Κάρυστο. Μετά από αναζήτηση μηνών ανακάλυψαν ένα πανέμορφο νεοκλασικό σπίτι, το οποίο ερωτεύθηκαν αμέσως. Να σημειώσουμε πως η Ελένη αγαπάει ιδιαίτερα την Κάρυστο, αφού έχει καταγωγή από εκεί, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα συχνά να την επισκέπτεται. Στο παρελθόν είχε αγοράσει και ένα ακόμη ακίνητο, μια πολυκατοικία, την οποία και ενοικιάζει η μητέρα της. Καλορίζικο και καλότυχο να είναι κι αυτό!

Πάλι έγκυος;
Στην αρχή της τηλεοπτικής περιόδου η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Αlpha είχε δηλώσει στο ΛΟΙΠΟΝ πως θα ήθελε και τέταρτο παιδί. Επειδή βέβαια με ένα τέτοιο θέμα δεν μπορείς ποτέ να προγραμματίζεις, η ίδια έδωσε τότε τις εξηγήσεις της και οι συζητήσεις έληξαν, για να ξαναρχίσουν πριν από λίγο καιρό. Αιτία; Η Ελένη καθημερινά στην πετυχημένη εκπομπή της εκδηλώνει την προτίμησή της στο φαγητό που ετοιμάζει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Κι επειδή φέτος σαν να το παράκανε λίγο η Ελενίτσα, η ίδια η Αργυρώ σχολίασε λέγοντάς της πως πολλοί είναι αυτοί που τη ρωτάνε: «Καλά, η Ελένη είναι ξανά έγκυος;». Τότε στον «αέρα» της εκπομπής η Ελένη με το γνωστό τσαχπίνικο ύφος της δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, απλώς άφησε να εννοηθεί ότι κι αν είναι έγκυος, δεν θα το μάθουμε ακόμα, αλλά όταν έρθει η ώρα. Ωστόσο, πολλά περισσότερα υπονοούμενα αφήνει μια άλλη της αποκάλυψη...

Συζητώντας πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή, μετέφερε στην παρέα της το παράπονο που της έκανε πέρυσι ο γιος της Άγγελος, ότι δηλαδή ζήτησε από τον Αϊ-Βασίλη αδερφάκι και αυτός του έστειλε αδερφούλα. Και τι του απάντησε η Ελένη; «Ζήτα εσύ και κάποια μέρα θα έρθει». Μήπως λοιπόν ήρθε; Μόνο η Ελένη ξέρει...