Η Μαντόνα χωρίζει στ' αλήθεια.

15.10.2008
Τελικά, πράγματι δεν υπάρχει "καπνός χωρίς φωτιά": η Μαντόνα χωρίζει! Το καλοκαίρι είχε διαρρεύσει στον τύπο το ειδύλλιο της με τον μπεϊζμπολίστα Άλεξ Ροντρίγκεζ, και πρόσφατα εθεάθησαν να τρώνε μαζί, πριβέ, σε εστιατόριο της Νέα Υόρκης.

Τελικά, πράγματι δεν υπάρχει "καπνός χωρίς φωτιά": η Μαντόνα χωρίζει!

Το καλοκαίρι είχε διαρρεύσει στον τύπο το ειδύλλιο της με τον μπεϊζμπολίστα Άλεξ Ροντρίγκεζ, και πρόσφατα εθεάθησαν να τρώνε μαζί, πριβέ, σε εστιατόριο της Νέα Υόρκης. Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ως η αιτία του χωρισμού του δημοφιλή παίκτη από την γυναίκα του Σύνθια Ροντρίγκεζ.

Βέβαια η ίδα, είχε διαψεύσει ότι γάμος της περνούσε κρίση, αλλά τώρα φαίνεται ότι τώρα η ρήξη είναι οριστική! Το ζευγάρι θα χωρίσει γιατί όπως λένε πηγές του περιβάλλοντός τους: "Δεν αντέχουν να ζούν μαζί και να προσποιούνται τους αγαπημένους".

Τα πρώτα σύννεφα στο γάμο της "βασίλισσας της ποπ" και του Γκάι Ρίτσι, δημιουργήθηκαν όταν άρχισαν να διαφωνούν για τον χρόνο που αφιερώνει ο καθένας στην καριέρα του και την επιθυμία της Μαντόνα να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun".

"Είναι θλιβερό. Ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι και ιδανικοί γονείς. Αλλά δεν μπορούν πια να ζούν μαζί", δήλωσε ένα μέλος του στενού περιβάλλοντος της Μαντόνα, η οποία τώρα βρίσκεται στο μέσον της παγκόσμιας περιοδείας "Sticky 'n Sweet", στην Αμερική.

Επιθυμία της 50χρονης Ματζ ήταν να ανακοινωθεί το διαζύγιο μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας. Τώρα όμως επίσπευσαν τις διαδικασίες και θέλουν να αποδεσμευτούν μέχρι τα Χριστούγεννα, δηλαδή, πριν έρθει η 8η επέτειος του λαμπερού γάμου που είχε τελεστεί σε κάστρο της Σκωτίας.

"Αν και είχαν κάνει μεγάλες προσπάθειες να ξεπεράσουν τα προβλήματα της σχέσης τους, βαθιά μέσα τους γνώριζαν και οι ίδιοι ότι δεν θα τα κατάφερναν. Τους τελευταίους μήνες έκαναν ότι ήταν δυνατό για να ξεπεράσουν την κρίση αλλά οι καυγάδες τους κάποιες φορές τους έβγαζαν εκτός ελέγχου", ανέφερε ο ρεπόρτερ που έχει εντρυφήσει στο θέμα.

Το μεγάλο "μπαμ" έγινε λίγο πριν η Μαντόνα ξεκινήσει το αμερικάνικο τμήμα της περιοδείας. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ήθελε να διαχειριστεί την υπόθεση του διαζυγίου όπως την βόλευε.

Ήταν ολοκληρωτικά αφοσιωμένη στις συναυλίες και δεν ήθελε κάτι άλλο να της αποσπά την προσοχή από την τουρνέ.

Αλλά οι φήμες περι χωρισμού που ακούστηκαν μετά τα 40α γενέθλια του Ρίτσι, τον περασμένο μήνα, έκαναν την Μαντόνα να μπεί σαν σίφουνα μέσα στο σπίτι και να ανακοινώσει στον σκηνοθέτη ότι "δεν πάει άλλο!".

Ο Γκάι της είπε ότι αν θέλει να χωρίσουν θα έπρεπε να γίνει εκείνη τη στιγμή, και το θέμα γάμος να λήξει μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η Μαντόνα συμφώνησε με τον Γκάι ότι "το διαζύγιο δεν μπορεί πια να περιμένει". Αυτή την εβδομάδα ο σύζυγος της σταρ θα μαζέψει τα πράγματα του από το σπίτι στο Λονδίνο, όπου έμενε το ζευγάρι και που ανήκει στην Μαντόνα και θα μετακομίσει στο δικό του σπίτι στο Γουίλσαϊρ.

Εντωμεταξύ, η Μαντόνα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και την Δευτέρα πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας της "Fith and Wisdom", ενώ απ΄ότι φαίνεται σχεδιάζει να μείνει για πάντα στην Αμερική μαζί με τα τρία παιδιά της. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η Μαντόνα "ισχυρίστηκε ότι αφήνει τον Γκάι και δεν γυρίζει πίσω".

Δεν ήταν λίγοι αυτοί βέβαια που θεώρησαν ότι οι τελευταίες μυστικές συναντήσεις της με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Ροντρίγκεζ είναι η αιτία που θέλει να μετακομίσει στην Αμερική.

Τελευταία, τα σκαμπανεβάσματα στο γάμο της Μαντόνα απασχόλησαν έντονα τον τύπο και υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που εξέθεταν τους λόγους που σύντομα το ζευγάρι θα έφτανε στο διαζύγιο:

Ένα απ' αυτά ανέφερε: "Όταν η Μαντόνα μετακόμισε για πρώτη φορά στην Αγγλία, είχε ξετρελαθεί με την ιδέα να μεταμορφωθεί σε αγγλικό τριαντάφυλλο, αλλά γρήγορα την πέρασε και άρχισε να μην της αρέσει ο αγγλικός τρόπος ζωής και να πηγαίνει στις πάμπ με τον Ρίτσι".

Ενώ σύμφωνα με ένα άλλο: "Η Μαντόνα, δεν είχε πολλούς φίλους στο Λονδίνο, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι γινόταν 50, είχε αρχίσει να φιλοσοφεί την ζωή και να βλέπει τα πάντα γύρω της με διαφορετική ματιά".

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρονται στο θέμα των παιδιών: "Πολλές φορές διαφωνούσαν και για τρόπο που μεγάλωναν τα παιδιά, την 12χρονη Λούρδη, τον 8ο χρόνο Ρόκο και τον 2χρονο Ντέϊβιντ Μπάντα".

Σύμφωνα μ' αυτά, ο Γκάι ήθελε να μην τα παίρνει συνέχεια μαζί της και να τα αφήσει να μείνουν σε ένα μέρος. Ο Ρίτσι, ήταν αντίθετος στο να υιοθετήσουν και άλλο παιδί, εξαιτίας προσωπικών εμπειριών που είχε με την οικογένεια του. Μπορεί να αγαπούσε τον 2χρονο Ντέϊβιντ Μπάντα αλλά δεν ήθελε να υιοθετήσουν ένα ακόμη κοριτσάκι όπως του είχε ζητήσει η σύγυζός του, την στιγμή που ο γάμος του περνούσε κρίση.

Το σήριαλ του διαζυγίου της Μανόντα βρίσκεται σε εξέλιξη και περιμένουμε με αγωνία τα νέα επεισόδια και φυσικά την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού!