Μέντιουμ προέβλεψε τον θάνατο της Νταϊάνα!

13.10.2008
Ένα από τα πιο διάσημα μέντιουμ στην Αγγλία, η Σάλι Μόργκαν υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ένα από τα πιο διάσημα μέντιουμ στην Αγγλία, η Σάλι Μόργκαν υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τις δυνάμεις της είχαν εμπιστευτεί κατά καιρούς πολλοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν, αλλά και η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα την περίοδο που αντιμετώπιζε προβλήματα με το γάμο της.

Η βιογραφία της γυναίκας που επικοινωνεί με τα πνεύματα, προβλέπει το μέλλον και φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά κυκλοφόρησε πρόσφατα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κομμάτι που αναφέρεται στην πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα.

Σ' έναν απ' τους διαλόγους, το μέντιουμ απευθύνεται σε μια βοηθό της Νταϊάνα λέγοντας: "Ω! θέε μου! Φιόνα". Η Φιόνα την ρωτάει με τρόμο:

-Τι συμβαίνει;

-Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω!

-Τι είναι;

- Η πριγκίπισσα θα πεθάνει... θα πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα".

Το μέντιουμ συνεχίζει να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το όραμα: "Εβλεπα ένα αυτοκίνητο. Ένα μαύρο σύννεφο το έπνιγε, δεν μπορούσα να διακρίνω την μάρκα αλλά... εκεί βρισκόταν ένα σώμα. Το χέρι μου πήγε ενστικτωδώς στο στόμα:

"Ω! Θέε μου! Φιόνα!", επανέλαβα: "Τραβούν το σώμα από το αυτοκίνητο. Είδα το σώμα της γυναίκας πάνω στο δρόμο. Τα πόδια παρέμεναν στο αυτοκίνητο". Αισθανόμουν ένα δυνατό σφίξιμο στο στήθος μου. Είδα ένα πλήθος να μαζεύεται γύρω από το σώμα-ήταν η Νταϊάνα- δεν ξέρω πώς, αλλά ήξερα ότι ήταν αυτή.

"Προσπαθούσαν να την συνεφέρουν. Ήταν σκοτεινά... ήταν μέσα σε ένα τούνελ"! Η βοηθός της Νταϊάνα, με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια. Μου είχε φέρει να ακούσω μια ηχογραφημένη συνομιλία που είχε καταγραφεί στο παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της.

Εκείνο το πρωινό έφυγε από το γραφείο μου τρομοκρατημένη και σταμάτησε κάθε επικοινωνία μαζί μου. Πέρασε καιρός. Είχα αρχίσει να ξεχνώ το δυσοίωνο όραμα, όταν στις 31 Αυγούστου του 1997, βγήκε αληθινό.

Είχα πολλούς πελάτες -λόρδους, κυρίες της αριστοκρατίας- που ήξεραν την φιλία μου με την Νταϊάνα και όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της άρχισαν να μου τηλεφωνούν. Τέσσερις μέρες μετά την κηδεία της. Μου τηλεφώνησε η Φιόνα η βοηθός της: "Σάλι θυμάσαι; Είχες προβλέψει το θάνατο της"!

Το 57χρονο μέντιουμ είχε γνωρίσει την Νταϊάνα το 1992. Αναζητούσε απελπισμένα μια λύση στα προβλήματα της σχέσης της με τον Κάρολο και το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της : "Δεν ήθελε διαζύγιο, ήταν κολλημένη με τον Κάρολο και με ρωτούσε γι΄ αυτόν", γράφει. "Προσπαθούσα να αλλάξω θέμα γιατί ήδη της είχα απαντήσει, άλλωστε δεν χρειαζόταν να είσαι μέντιουμ για να απαντήσεις: "Απλά ήταν ερωτευμένος με άλλη". Ο πρίγκιπας Κάρολος αγαπούσε την Νταϊνα, δεν ήθελε να της πληγώσει την καρδιά. Το κακό είναι ότι στο τέλος αγάπησε περισσότερο την Καμίλα".