Η Μπρίτνεϊ πίσω στα θρανία

02.10.2008
Το πρώτο της βίντεο κλιπ, θυμήθηκε η Μπρίτνεϊ όταν φωτογραφήθηκε με θαυμάστριες της σε σχολείο του Μπρόνξ της Νέας Υόρκης.

Το πρώτο της βίντεο κλιπ, θυμήθηκε η Μπρίτνεϊ όταν φωτογραφήθηκε με θαυμάστριες της σε σχολείο του Μπρόνξ της Νέας Υόρκης.

Χαμογελαστή, γλυκιά, ιδιαίτερα ευδιάθετη και φανερά αδυνατισμένη, η Μπρίτνεϊ υπέγραψε αυτόγραφα στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την είδαν να περνάει την πόρτα του σχολείου τους. Η επίσκεψή της έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για να παραδώσει ένα τσεκ 5.700 δολαρίων για την υποστήριξη του μουσικού τμήματος. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παράσταση που είχε στήσει γι' αυτήν η 8μελής μπάντα του σχολείου.

Η 26χρονη τραγουδίστρια στα πρώτα βήματα της καριέρας της είχε ντυθεί και πάλι μαθήτρια για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ της γνωστής επιτυχίας "Hit me baby One more time".

H "πριγκίπισσα της ποπ" βρίσκεται στο "Μεγάλο Μήλο" για την προώθηση του καινούργιου της σίνγκλ "Womaniser", ενώ φαίνεται ότι η πρόσφατη περιπέτεια της με τον πρώην φίλο της Αντνάν Χαλίμπ έχει ξεπεραστεί. Τώρα εκείνος "παίρνει πίσω" τις απειλές του, αρνείται ότι διαθέτει κασέτα πορνό με πρωταγωνίστρια της Σπίαρς και απειλεί με μηνύσεις αυτούς που θέλησαν να μπλέξουν.

Η Μπρίτνεϊ έχοντας ξεπεράσει τον "κακό" της εαυτό, εκδήλωσε την επιθυμία να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την αναγέννηση του κορμιού της, θέλοντας να να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την εμφάνιση τους. Ελπίζει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει μια σειρά CDs με ασκήσεις γυμναστικής.

Η ιδέα της ήρθε όταν ψάχνοντας στην βιβλιοθήκη της μητέρα της, βρήκε την κασέτα γυμναστικής της Τζέιν Φόντα, και όταν την είδε ενθουσιάστηκε! Θέλησε να μιμηθεί το παράδειγμα της ηθοποιού, και να μεταδώσει στους θαυμαστές της την αγάπη της για τον χορό, μια και χάρη σε αυτόν κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος.