Πρίγκιπας Harry: Φόρεσε φράκο Dior στη στέψη και εξαγρίωσε τους χρήστες των social media

Πρίγκιπας Harry: Φόρεσε φράκο Dior στη στέψη και εξαγρίωσε τους χρήστες των social media
(Photo by Ben Stansall - WPA Pool/Getty Images)
Ο οίκος Dior «πρόδωσε» τον πρίγκιπα Harry για το φράκο που φορούσε στη στέψη του πατέρα του το Σάββατο 6 Μαΐου και όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν φωτιά από τους fans της βασιλικής οικογένειας οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την εμφάνιση.

Ο πολυτελής οίκος μόδας έγραψε στο Twitter το Σάββατο ότι ήταν «τιμή» του να ντύσει τον δούκα με ένα σχέδιο ειδικά προσαρμοσμένο σε αυτόν με την υπογραφή του σχεδιαστή Kim Jones.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας εξεπλάγησαν από την απόφαση του Harry να φορέσει Dior, όχι μόνο επειδή ήταν γαλλική μάρκα –τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ντύνονται συνήθως από Βρετανούς σχεδιαστές για σημαντικές εκδηλώσεις - αλλά επειδή το κοστούμι έμοιαζε απλά «συνηθισμένο».

{https://www.instagram.com/p/Cr5-uqDom5L/}

Κάρολος - Καμίλα: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία ως βασιλείς ήταν, φυσικά, χωρίς τα απολωλότα πρόβατα της οικογένειας

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν την απογοήτευσή τους για το ντύσιμο του Harry, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Το κοστούμι φαίνεται αρκετά τσαλακωμένο», καθώς ένας άλλος πρόσθεσε: «Φαίνεται ξεπερασμένο και φθαρμένο, ειδικά το παντελόνι».

«Φαίνεται ξεθωριασμένο και χρειάζεται σίδερο - συγγνώμη!!!» έγραψε άλλος.

Kάποιος το προχώρησε ακόμα παραπέρα και έγραψε: «Εμπορεύεται την στέψη; Ήταν αυτή η συμφωνία για ένα δωρεάν κοστούμι; Μάθετε πού να μην ψωνίζετε στο μέλλον» ενώ άλλος τα έβαλε με τον οίκο Dior «Πώς ένας oίκος μόδας θα "επιβεβαίωνε" τι φοράει ένα μέλος βασιλικής οικογένειας. Είναι τόσο φτηνό και χαζό»,

Άλλοι, ωστόσο, επαίνεσαν τον δούκα ως «κομψό» και «στιλάτο». Το κοστούμι αποτελούταν από μαύρο μάλλινο και μοχέρ πέτο φράκο με ασορτί διπλό γιλέκο και παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γκρι γραβάτα.

Η μάρκα ήταν συχνά η αγαπημένη επιλογή για τη σύζυγο του Harry, Meghan, η οποία φόρεσε ένα σύνολο Dior στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας το περασμένο καλοκαίρι [φωτό κάτω]

harry-meghan.jpg

(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Στέψη Καρόλου: Οι εμφανίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας - Η Kate, o William και τα παιδιά τους έκλεψαν την παράσταση

Ο Δούκας του Sussex επέστρεψε στην Καλιφόρνια με πτήση της British Airways λίγες ώρες μετά τη λήξη της στέψης του πατέρα του, προκειμένου να παραστεί στα τέταρτα γενέθλια του γιου του, πρίγκιπα Archie που καθυστέρησαν λίγο λόγω της στέψης του παππού, βασιλιά Καρόλου.

Η εμφάνιση του δούκα στη στέψη σηματοδότησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας από τότε που επέκρινε την οικογένειά του στα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του, Spare. Κάθισε στην τρίτη σειρά για τη στέψη του Καρόλου και της θετής μητέρας του στο Αβαείο του Westminster και τοποθετήθηκε δύο σειρές πίσω από τον αδελφό του, πρίγκιπα της Ουαλίας, William.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.05.2023 - 15:51