Ελισάβετ Κηδεία: Ήταν όλοι εκεί αλλά η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση

19.09.2022
Ελισάβετ Κηδεία: Ήταν όλοι εκεί αλλά η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση
Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται αυτή την ώρα η βασίλισσα Ελισάβετ έχοντας στο πλευρό τους όλους τους δικού της ανθρώπους όπως θα το ήθελε η ίδια. Και ενώ το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης εστιάζεται στις εμφανίσεις των William, Kate, Harry και Meghan, εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση ήταν τα παιδιά των Waleses.

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, τα μεγαλύτερα παιδιά του William και της Kate θα συνόδευαν τους γονείς τους στην κηδεία της προγιαγιάς τους, αφήνοντας τον μικρό Louis στο σπίτι.

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έφτασαν στο Αβαείο του Westminster στο ίδιο αμάξι με τη γιαγιά τους, Camilla και τη μητέρα τους, πριγκίπισσα της Ουαλίας και συνάντησαν τον πατέρα τους, πρίγκιπα William εκεί, καθώς είχε φτάσει πεζός, λίγο νωρίτερα, ακολουθώντας την πομπή με το φέρετρο της βασίλισσας.
Η 7 ετών γαλαζοαίματη εμφανίστηκε ντυμένη όπως η μητέρα της, με ένα μαύρο παλτό και καπέλο όμως το πονηρό της ύφος και ο τρόπος με τον οποίο έπαιζε με τα μαλλιά της πριν μπει στην εκκλησία μαρτυρούσαν με τον πιο γλυκό τρόπο την ηλικία της.

Στο μεταξύ, μέσα στην εκκλησία, οι θέσεις των δύο γιων του βασιλιά ήταν σαφέστατα διαχωρισμένες καθώς ο διάδοχος και η οικογένειά του τοποθετήθηκε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην ίδια θέση που είχε ο πατέρας του και η σύζυγός του στο μπλοκ των καθισμάτων πιο κοντά στο ιερό, ενώ ο Harry και η Meghan στάθηκαν πίσω από τον Κάρολο και την Καμίλα, ως όριζε, προφανώς, το πρωτόκολλο.

Όσο για τις δύο royal συννυφάδες; Τόσο η πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και η δούκισσας του Sussex εντυπωσίασαν με την άψογη εμφάνισή τους. Μπορεί μεταξύ τους να μην αντάλλαξαν ούτε βλέμα, αλλά αμφότερες τίμησαν τη γιαγιά των συζύγων τους με τον καλύτερο τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2023 - 13:59