Μονακό: 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο λέγεται ότι πληρώνει ο Αλβέρτος τη Charlene για να εκπληρώνει τα καθήκοντά της

11.05.2022
Μονακό: 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο λέγεται ότι πληρώνει ο Αλβέρτος τη Charlene για να εκπληρώνει τα καθήκοντά της
Δημοσιεύματα του γαλλικού και βελγικού Τύπου υποστηρίζουν ότι μετά την περιπέτεια με την υγεία της η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό και στις υποχρεώσεις της, όμως, όχι με το αζημίωτο!

Έχοντας περάσει πάνω από έξι μήνες στην Αφρική και άλλους τέσσερις σε κλινική ψυχική υγείας -στην Ελβετία αρχικά και στο Μονακό στη συνέχεια- η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στην οικογένεια και τα καθήκοντά της. Η σύζυγος του μονάρχη των Μονεγάσκων έκανε ήδη δύο επίσημες εμφανίσεις στο πλευρό εκείνου και των παιδιών τους, όμως, δημοσιεύματα σε ελβετικά και γαλλικά έντυπα αναφέρουν ότι αυτές -και όλες οι επόμενες- πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συναλλαγής.

Σύμφωνα με το περιοδικό Voici ο πρίγκιπας Αλβέρτος υπέγραψε ένα "υπερ-εμπιστευτικό συμβόλαιο" με την ταλαιπωρημένη σύζυγό του με βάση το οποίο συμφώνησε να της πληρώνει περί τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προκειμένου εκείνη να εκτελεί, όπως πρέπει, τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Και καλά, εκείνος το έκανε, εκείνη γιατί δέχτηκε; θα αναρωτηθεί κανείς εύλογα. Υπάρχει, όμως απάντηση και δίνεται και από το Paris Match του Βελγίου

Το παλάτι, φυσικά, αρνείται να σχολιάσει με τον όποιο τρόπο τα δημοσιεύματα, όμως είναι γνωστό ότι το πριγκιπάτο πληρώνει περί τα 47 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τα έξοδα του θεσμού και σύμφωνα με το βελγικό έντυπο, η Charlene είδε την πρόταση ως ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά καθώς μέχρι τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από τον σύζυγό της.

"Φυαικά η πριγκίπισσα έχει οικονομική άνεση και πρόσβαση σε ό,τι ποσό χρειαστεί, όποτε το χρειαστεί, όμως το ρευστό δεν είναι εγγυημένο εσαεί"¨, υπογραμμίζει πηγή της Mail Online από το Μόντε Κάρλο, προσθέτοντας ότι "η Charlene πέρασε τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό που δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη που νοιάζεται να εξασφαλίσει ένα εισόδημα".