Harry – Meghan: Ποιοι είναι οι οικογενειακοί σύμμαχοι που θα τους στηρίξουν στο δύσκολο ταξίδι στην Αγγλία

11.05.2022
Harry – Meghan: Ποιοι είναι οι οικογενειακοί σύμμαχοι που θα τους στηρίξουν στο δύσκολο ταξίδι στην Αγγλία
Τώρα που ο κόσμος γνωρίζει ότι ο πρίγκιπας Ηarry και η Μeghan Markle θα είναι παρόντες στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στις αρχές Ιουνίου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι τους στην πατρίδα.

Αφού έγινε γνωστό ότι οι Sussexes θα παραβρεθούν μεν σε μερικέ εορταστικές εκδηλώσεις αλλά δεν θα τους δούμε στο μπαλκόνι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, τα Media ασχολούνται με το πού θα μείνουν όσο θα βρίσκονται στο Λονδίνο. Και η απάντηση φαίνεται ότι είναι... μονόδρομος.

Ο Harry και η Meghan, μαζί με τον Archie και την Lilibet, θα μείνουν στο Frogmore Cottage με την ξαδέλφη πριγκίπισσα Eugenie και τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, σύμφωνα με την Sun. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Harry έμεινε μαζί τους κατά την επίσκεψή του τον Απρίλιο του 2021 για να παραστεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Επιπλέον, η Sun αναφέρει ότι θα ληφθούν «αυξημένα μέτρα ασφαλείας» για να είναι ασφαλείς οι Sussexes κατά την επίσκεψή τους. Αυτό το θέμα ήταν η κύρια ανησυχία του Harry για το αν θα φέρει μαζί τα μικρά παιδιά του, αλλά φαίνεται ότι αυτά έχουν λυθεί παρασκηνιακά, ώστε η βασίλισσα Ελισάβετ να μπορέσει επιτέλους να συναντήσει τη Lilibet προσωπικά.

Η Eugenie και ο Brooksbank επισκέφτηκαν το ζευγάρι στην Aμερική τον Φεβρουάριο και εξέπληξαν τους βασιλικούς ρεπόρτερ όταν η Eugenie εμφανίστηκε στο Super Bowl μαζί με τον Harry. Η τετράδα εθεάθη αρκετές φορές μέσα και γύρω από την περιοχή Montecito της Καλιφόρνια να δείχνει χαλαρή και να απολαμβάνει βραδινές έξοδους στην πόλη.

Το ενωμένο μέτωπο που δείχνουν τα δύο ξαδέλφια αποδεικνύει πόσο στενή είναι η σχέση τους εν μέσω της μακροχρόνιας κόντρας με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Harry και η Meghan προφανώς θέλουν να δείξουν με το ταξίδι τους την υποστήριξη τους στη βασίλισσα στο ιστορικό της επίτευγμα, οπότε το να έχουν έμπιστους στο πλευρό τους θα βοηθήσει να μετριαστεί οποιαδήποτε ένταση μπορεί να υπάρξει με άλλα μέλη της οικογένειας.