Μονακό: Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο πριγκιπάτο - Η επίσημη ανακοίνωση

14.03.2022
Μονακό: Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο πριγκιπάτο - Η επίσημη ανακοίνωση
Τέσσερις μήνες μετά την εισαγωγή της σε κλινική ψυχικής υγείας η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου επέστρεψε στο σπίτι της.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Monaco - Matin στις 22 Φεβρουαρίου ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε δώσει ένα νεότερο -άτυπο- ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία της συζύγου του. Ο 63χρονος γαλαζοαίματος είχε δηλώσει συγκεκριμένα: "Η πριγκίπισσα Charlene πάει πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει στο πριγκιπάτο πολύ σύντομα". Αυτή η στιγμή, φαίνεται ότι ήρθε.

Η ανακοίνωση ήταν επίσημη και ήρθε απευθείας από το παλάτι του Μονακό και έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ανακούφιση από τους Μονεγάσκους:

Κατόπιν συννενόησης με τους γιατρούς της και καθώς η ανάρρωσή της πηγαίνει καλά οι εξοχότητές τους αποφάσισαν ότι η πριγκίπισσα Charlene μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο πριγικπάτο κοντά στον σύζυγό της και τα παιδιά τους.
Σε αυτό το πλαίσιο η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε μόλιςλ στο Μονακο όπου είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της. Οι ερχόμενες εβδομάδες θα της επιτρεψουν να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της.
Αμέσως μόλις νιώσει αρκετά δυνατή, η πριγκίπισσα ανυπομονεί να ξεκινήσει και πάλι να περνά χρόνο με τους Μονεγάσκους.
Προκειμένου να αναρρώσει πλήρως η πριγκίπισσα Charlene ακόμη χρειάζεται ξεκούραση και γι' αυτό τον λόγο το πριγκιπικό ζεύγος ζητά να σεβαστούμε την ανάγκη τους για ιδιωτικόηττα μέσα στο οικογενειακό τους πλαίσιο"

Θυμίζουμε ότι η νοσηλεία της πριγκίπισσας κρίθηκε απαραίτητη μετά την κατάρρευσή της αμέσως μόλις επέστρεψε από τη Αφρική όπου είχε περάσει τους προηγούμενους 6 μήνες αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας.

Να ευχηθούμε περαστικά και περιμένουμε τις πρώτες εικόνες της επιστροφής.