Kate Middleton: Πήρε τον ρόλο του Harry, έπαιξε ράγκμπι και το διασκέδασε πολύ!

04.02.2022
Kate Middleton: Πήρε τον ρόλο του Harry, έπαιξε ράγκμπι και το διασκέδασε πολύ!
Η δούκισσα του Cambridge έκανε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στην πρώτη της εμφάνιση ως η νέα βασιλική προστάτιδα της Βρετανικής Ένωσης Ράγκμπι και της Ράγκμπι Λιγκ, ρόλο που κληρονόμησε μετά την παραίτηση του πρίγκιπα Harry. Κι ενώ κάποιοι μπορεί να αναρωτήθηκαν γιατί η Kate ανέλαβε τη θέση αντί του συζύγου της, πρίγκιπα William, η πριγκίπισσα έδωσε την απάντηση της με την πρώτη της μέρα στη "δουλειά".

Το παλάτι μοιράστηκε στο instagram πλάνα δράσης της δούκισσας του Cambridge, να απολαμβάνει μια προπόνηση στο στάδιο Twickenham, όπου συνάντησε αθλητές, προπονητές και διαιτητές, oι οποίοι προετοιμάζονται για το επερχόμενο Πρωτάθλημα Έξι Εθνών. Φορώντας μια μαύρη φόρμα στολισμένη με ένα κεντημένο τριαντάφυλλο, η Κate έτρεξε γύρω από το γήπεδο, πέταξε την μπάλα και συμμετείχε σε ένα παιχνίδι line-out, όπου ένας παίκτης σηκώνεται στον αέρα από τους συμπαίκτες του για να υποδεχθεί τη μπάλα όταν βγει εκτός των ορίων του γηπέδου. Και από τις φωτογραφίες φαίνεται να το διασκέδασε πολύ.

Εκτός από την ελπίδα να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει περισσότερες γυναίκες να συμμετάσχουν στο ράγκμπι, η Kate έχει οικογενειακές αναμνήσεις από το άθλημα, το οποίο ταυτίστηκε με ένα μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας. Η αδερφή της, Pippa Middleton, θυμήθηκε πώς ήταν εκείνες οι μέρες σε ένα άρθρο του Vanity Fair το 2014. «Το ράγκμπι ήταν μεγάλο πράγμα για την οικογένειά μας και το επίκεντρο ήταν οι διεθνείς αγώνες, οι οποίοι παίζονταν συχνά τα απογεύματα του Σαββάτου», έγραψε.

«Οργανώναμε τα Σαββατοκύριακα μας γύρω από τους μεγάλους αγώνες, μια γρήγορη μπουκιά για φαγητό στο ημίχρονο ή μεσημεριανό στο όρθιο, συνήθως μια πίτα με κοτόπουλα ή κάτι εξίσου ζεστό και αγγλικό. Αν χάναμε, ο μπαμπάς μου ήταν σε κατάσταση απόγνωσης για το υπόλοιπο απόγευμα, σαν να είχε χάσει πραγματικά το παιχνίδι ο ίδιος».

Φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια έκανε την τέλεια επιλογή δίνοντας αυτoν τον ρόλο στην Kate. Ιδού πώς το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Cambridges στο instagram.