Camilla: Ποια πανέμορφη εστεμμένη ζηλεύει για την αδυναμία που της έχει ο Κάρολος;

10.06.2020
Camilla: Ποια πανέμορφη εστεμμένη ζηλεύει για την αδυναμία που της έχει ο Κάρολος;
Δείχνει ψύχραιμη εν μέσω ενός βασιλικού οικογενειακού δράματος που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες, αλλά, σύμφωνα με πηγές του παλατιού, η δούκισσα της Κορνουάλης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον προσωπικό της εφιάλτη. Τη ζήλια της για τη στενή σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας .

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New Idea που μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη καθώς πιστεύουμε ότι το royal ζεύγος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του παλατιού (και όχι μόνο), η Camilla απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο από τη γοητεία που νοιώθει ο σύζυγος της με την γεννημένη στην Αυστραλία, Μαίρη, η οποία ξεκίνησε όταν τη συνάντησε στο Royal Ascot πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Κάρολος «εντυπωσιάστηκε αμέσως» με την μελαχρινή όμορφη διάδοχο του θρόνου.

Στις φωτογραφίες κάτω η Μαίρη με τον σύζυγό της (και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Φρειδερίκο) και τα παιδιά τους

«Ο Κάρολος είναι θαυμαστής της Μαίρης και πιστεύει ότι είναι ένα υπέροχο πρότυπο», λέει ο βασιλικός συντάκτης Phil Dampier στο New Idea. «Για τον Κάρολο, ένας συνδυασμός ομορφιάς και νοημοσύνης είναι ιδανικός και αγαπά τις γυναίκες με τις οποίες μπορεί να μιλήσει.

Η Μαίρη είναι πολύ ενημερωμένη για τόσα πολλά θέματα και το βγάζει προς τα έξω. Πιστεύει ότι η δουλειά της με τα Ηνωμένα Έθνη είναι εξαιρετική και πιστεύει επίσης ότι είναι φανταστική μητέρα και γυναίκα », προσθέτει ο Phil.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο 71χρονος Κάρολος και η 48χρονη Μαίρη, βρήκαν κοινό έδαφος. Ο σύζυγος της Μαίρης, ο 52χρονος πρίγκιπας Frederik, είναι άμεσος κληρονόμος του θρόνου της Δανίας και ο Κάρολος πιθανότατα μια μέρα θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας . Η Μαίρη σίγουρα θα έχει την υποστήριξη του Καρόλου όταν έρθει η μέρα να γίνει βασίλισσα.

«Ο Κάρολος λατρεύει τον τρόπο που η Μαίρη χειρίζεται τόσους πολλούς ρόλους, καταφέρνοντας να έχει μια υπέροχη οικογενειακή ζωή, διατηρώντας τα πόδια της στο έδαφος, αλλά επίσης να αναλαμβάνει βασιλικό ρόλο και για να βοηθήσει τη βασίλισσα Margrethe όταν χρειαστεί», προσθέτει ο Phil.

Η εκθαμβωτική γοητεία της Μαίρης φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος όταν συνομίλησε με τη Μαίρη σε μια εκδήλωση ιπποδρομιών το 2016 και μάλιστα της έδωσε μερικές συμβουλές.

«Η Μαίρη λατρεύει να βρίσκεται σε βασιλικό περιβάλλον και είχε μια συνομιλία με τον πρίγκιπα Φίλιππο, που ήταν σε εξαιρετική φόρμα, καθώς και τον πρίγκιπα Κάρολο και την Camilla», λέει μια πηγή του παλατιού.

Η Μαίρη έχει επίσης δημιουργήσει μια ισχυρή φιλία με την Kate Middleton και οι δύο πριγκίπισσες βρίσκονται σε τακτική επαφή, από την ημέρα που συναντήθηκαν το 2011 σε μια επίσκεψη στην Κοπεγχάγη.

«Η Kate και η Mαίρη μιλούν τακτικά στο τηλέφωνο και έχουν γίνει στενές φίλες», προσθέτει η πηγή.

«Επειδή είναι και οι δύο κοινές θνητές και η Μαίρη είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και πολύ μεγαλύτερη, η Κate συχνά της ζητά συμβουλές, ειδικά για τα παιδιά της».

Ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται να έχει μια ευαισθησία για τις έξυπνες γυναίκες από την Αυστραλία. Πιστεύεται ότι ο Κάρολος είχε μια σχέση με τη γυναίκα του φίλου του, Λόρδου Tryon, την Λαίδη Dale η οποία γεννήθηκε στη Μελβούρνη, την ίδια στιγμή που έβγαινε με την Camilla κατά τη δεκαετία του '70.

«Το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ High Society αποκαλύπτει πώς, για μια περίοδο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, όταν και οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν με φίλους του, ο Κάρολος πήγαινε από το κρεβάτι της Camilla στο κρεβάτι της Lady Tryon και πάλι πίσω», έγραψε ο βασιλικός βιογράφος Christopher Wilson στην Daily Mail.

«Ενώ μιλούσε για το πολύ απαραίτητο καθήκον να βρει μια κατάλληλη γυναίκα, ο Κάρολος γλεντούσε τη ζωή του. Και οι δύο γυναίκες ήταν ερωμένες του. Και οι δύο γέννησαν γιους και έγινε νονός τους. Και οι δύο ονόμασαν τους γιους τους Κάρολο (στην περίπτωση της Camilla, ήταν το δεύτερο όνομα)»

Η Lady Tryon - που ήταν γνωστή ως Kanga - πέθανε σχεδόν τρεις μήνες μετά την πριγκίπισσα Diana το 1997.