Cressida Bonas: Πώς ο χωρισμός της με τον πρίγκιπα Harry της άλλαξε τη ζωή

09.06.2020
Cressida Bonas: Πώς ο χωρισμός της με τον πρίγκιπα Harry της άλλαξε τη ζωή
Η πρώην σύντροφος του δούκα του Sussex μίλησε δημόσια για τη σχέση -ή μάλλον, τη λήξη της- που υπήρξε σταθμός στη ζωή της.

Το θέμα του χωρισμού της Cressida Bonas από τον Harry προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που δόθηκε στις 30 Μαΐου στη βρετανική Daily Telegraph με αφορμή την προώθηση του νέου της σόου, με τίτλο White House Farm. Στη συνέντευξη, η νεαρή ηθοποιός, η οποία γνώρισε τον Harry από την ξαδέλφη του, την Πριγκίπισσα Ευγενία, αποκάλυψε ότι το θεωρεί «απογοητευτικό» που ο χωρισμός τους της άφησε τη ρετσινιά «το κορίτσι του Ηarry».

Όμως, στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι αυτός ο χαρακτηρισμός κάνει την Cressida να αισθάνεται ότι οι άνθρωποι δεν εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει στην καριέρα της ως ηθοποιού. «Νομίζω ότι τέτοιοι όροι απευθύνονται σε πολύ στενόμυαλους. Νομίζω ότι δουλεύω πολύ, πολύ σκληρά, μου αρέσει αυτό που κάνω και ελπίζω απλώς ότι αυτός ο ρόλος έχει δείξει στους ανθρώπους τι μπορώ να κάνω και τι θα ήθελα να κάνω προκειμένου να πάω μπροστά και να μην κολλάω κάπου με κανέναν τρόπο», είπε.

Ο Harry και η Cressida χώρισαν το 2014 μετά από δύο χρόνια σχέσης. «Η Cressida δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής όλη την ώρα μόνο και μόνο επειδή ήταν η φίλη του Πρίγκιπα Harry - όχι επειδή ήταν η ίδια», ανέφερε μια πηγή στο People εκείνη την περίοδο του χωρισμού. Στο ίδιο άρθρο, μία από τις πρώην συμμαθήτριες της στη σχολή χορού είχε δηλώσει, «H Cressida είναι πολύ χαμηλών τόνων, γλυκιά και προσγειωμένη. Δεν μιλούσε καθόλου για τον Harry. Δεν ήταν έτσι. Ειλικρινά, μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που είναι χαμηλών τόνων δεν θέλει να αποκαλείται “το κορίτσι”».

Ευτυχώς, οι δύο τους φέρεται να χώρισαν με «φιλικούς» όρους καθώς η Cressida είχε παραβρεθεί στο γάμο του Harry και της Meghan το 2018.

Από το χωρισμό τους και έπειτα, η Cressida είπε στην Daily Telegraph ότι έχει διανύσει πολύ δρόμο. «Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει με αυτοπεποίθηση και ευτυχώς έμαθα να μην ασχολούμαι με μικρά πράγματα», είπε. «Και απλά πιστεύω ότι αυτή η εμπειρία μου έδωσε σίγουρα μια ισχυρότερη αίσθηση ενός σκοπού και μια ισχυρότερη αίσθηση αυτών που θέλω ή δεν θέλω».

Αυτή η «ισχυρότερη αίσθηση» που θέλει, μπορεί να είναι ένα από τα πράγματα που την έφεραν στον τωρινό σύντροφό της Harry Wentworth-Stanley (πάλι σε Harry έπεσε), ο οποίος διευθύνει τον οργανισμό υποστήριξης ψυχικής υγείας James 'Place. Η Cressida και ο νέος της Harry ανακοίνωσαν τoν αρραβώνα τους στο Instagram στις 18 Αυγούστου του 2019.

Όμως όπως συνέβη και σε πάρα πολλούς άλλους, τα σχέδια γάμου τους έχουν ανασταλεί λόγω της φονικής πανδημίας. «Δυστυχώς έχει καθυστερήσει», είπε η Cressida στην Daily Telegraph για το γάμο της. «Δεν είμαστε σίγουροι ποια θα είναι η επόμενη κίνηση μας, αλλά θα πρέπει να αναβάλλουμε το γάμο». Μην ανησυχείς Cressida μας, δεν είσαι η μόνη!