Harry-Μeghan: Το γλυκό σχόλιο που έκανε η γιαγιά Ελισάβετ για τον Archie στη διάρκεια βιντεοκλήσης

26.05.2020
Harry-Μeghan: Το γλυκό σχόλιο που έκανε η γιαγιά Ελισάβετ για τον Archie στη διάρκεια βιντεοκλήσης
Ο γλυκούλης Archie, ο ενός έτους γιος του πρίγκιπα Harry και της Μeghan, κληρονόμησε τα κόκκινα μαλλιά του μπαμπά του. Μάλιστα λέγεται ότι η βασίλισσα το παρατήρησε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης βιντεοκλήσης που είχε με το ζευγάρι που ζει πλέον στις ΗΠΑ.

Η βιογράφος του βασιλικού ζευγαριού Katie Nicholl αποκάλυψε στους Sunday Times ότι η Αυτής Μεγαλειότητα «παρατήρησε» τις ομοιότητες μεταξύ πατέρα και γιου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης που έκανε ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στη μονάρχη για να της ευχηθούν για τα 94α γενέθλιά της.

Το «ηλεκτρονικό» reunion πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου, μεταξύ του Λος Άντζελες, όπου ζει η οικογένεια των Sussex και του Κάστρου του Γουίντσορ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ περνά τον χρόνο της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.

H Nicholl είπε ότι η βασίλισσα έχει δει τον Archie «λίγες φορές» από τότε που γεννήθηκε, στις 6 Μαΐου του περασμένου έτους.

Εν τω μεταξύ, οι βασιλικές πηγές ενημέρωσαν επίσης την Nicholl ότι ο δούκας και η δούκισσα περνούν «μαγικά» μαζί ως οικογένεια κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο Ηarry και η Meghan λέγεται ότι «απολαμβάνουν να παρακολουθούν τα βήματα του μικρού Archie».

«Ο Archie είναι ένα χαρούμενο και γλυκό μωρό, γεμάτο αγάπη και χαρά, και είναι κόλλημα», έγραψε η Nicholl. «Έχει ενέργεια και σπρώχνει τα πάντα με μεγάλη αποφασιστικότητα για να περπατήσει».

Παρόλο που η οικογένεια βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς, το ζευγάρι θέλει να είναι «έξω από τον θόρυβο του Χόλιγουντ». Ωστόσο, λέγεται ότι αναζητούν ένα ακίνητο «κοντά στη φύση» και κοντά σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούν να κάνουν «πεζοπορία».