Harry και η Meghan: Η επέτειος γάμου και η εκκωφαντική σιωπή από το παλάτι

20.05.2020
Harry και η Meghan: Η επέτειος γάμου και η εκκωφαντική σιωπή από το παλάτι
Δύο χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες (19/5/2020) οι Sussexes και, όπως διαβάζουμε στον βρετανικό Τύπο, το γιόρτασαν "ήρεμα, με τον γιο τους" στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Όμως, πίσω στο Λονδίνο, κάτι δεν... πήγε καλά.

Ως είθισται πλέον, και σύμφωνα με τα νέα "ψηφιακά" ήθη και έθιμα τα οποία έχει ασπαστεί και το Παλάτι, σε γιορτές, γενέθλια και επετείους, οι ευχές μεταξύ -και- των μελών της βασιλικής οικογένειας δίνονται και δημόσια μέσω social media.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση καταγράφηκε μια σιωπή που μέχρι και ύποπτη μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει.

Εντάξει, ο Harry και η Meghan ζήτησαν την "ησυχία" τους, θέλησαν να συνεχίσουν τη ζωή τους ως μη μέλη της βασιλικής οικογένειας και η ευχή τους πραγματοποιήθηκε. Όμως παραμένουν οικογένεια με τους υπόλοιπους βρετανούς Royals και τα "προσχήματα" κρατιούνται σε γενικές γραμμές. Όπως για παράδειγμα στα πρόσφατα γενέθλια του γιου τους, Archie, ο οποίος έλαβε τις ευχές του δημόσια μέσω όλων των επίσημων royal accounts.

Χθες όμως, δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Και καλά οι Cambridges και ο Κάρολος με την Καμίλα, ούτε πέρσι το είχαν πράξει, καθώς έχουν επιλέξει γενικότερα να μην εύχονται σε επετείους γάμου, μεταξύ τυος. Η βασίλισσα όμως; Πέρσι, είχε ευχηθεί στο ζεύγος με αυτή την ανάρτηση.

Φέτος οι αναρτήσεις της ημέρας αφορούσαν στους κήπους και τα καλέσματα που γινόταν σε αυτούς αλλά φέτος, λόγω κορονοϊού, αναβάλλονται για το 2021. Γιατί άραγε; Μήπως σημαίνει κάτι αυτό;

Ίσως είναι τυχαίο. Σε κάθε περίτπωση, εμείς χθες θυμηθήκαμε τη νύφη και τα πάντα για το νυφικό της. Και αναμένουμε εξελίξεις από το ryoal μέτωπο.