Ο Κάρολος βγήκε από την καραντίνα, όμως με την Καμίλα παραμένουν χωριστά

31.03.2020
Ο Κάρολος βγήκε από την καραντίνα, όμως με την Καμίλα παραμένουν χωριστά
Καλά τα νέα για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Η σύζυγός του, όμως, κινείται σε διασφορτικά μονοπάτια!

Ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον κορονοϊό και για τον λόγο αυτό παρέμεινε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του στη Σκωτία, από όπου, είδαμε και ένα στιγμιότυπο όπου χειροκροτούσε τους επαγγελματίες της υγείας με τους υπόλοιπους Βρετανούς.

Η σύζυγός του παραμένει επίσης στο ίδιο σπίτι, όμως σε δική της αυτοαπομόνωση που έχει ακόμη δρόμο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που κουράρουν το royal ζεύγος και παρόλο που το τεστ της Καμίλα βγήκε αρνητικό, για να είναι σίγουροι ότι η δούκισσα της Κορνουάλης έχει διαφύγει τελείως τον κίνδυνο πρέπει να ολοκληρωθεί η καραντίνα.

7 ημέρες ακόμη, λοιπόν και, εφόσον, όλα παραμείνουν καλά, τότε οι δυο τους θα μπορέσουν να είναι και πάλι μαζί.

Ειδικά σήμερα, πάντως, είναι μια μέρα που, σίγουρα, ο Κάρολος και η Καμίλα θα ήθελαν να την περάσουν μαζί. Είναι μια μέρα δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια καθώς σημαίνει το τέλος των... Sussexes όπως τους γνωρίσαμε.

Από αύριο, ξεκινά, όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η νέα εποχή για τον Harry και τη Meghan, εκτός της βασιλικής οικογένειας.

Οι ίδιοι αποχαιρέτησαν τους 11,3 εκατομμύρια φίλους τους στο Instagram μέσω του λογαριασμού που θα κλείσουν καθώς από αύριο δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν πουθενά τον όρο Sussexes και Royal..

Αναμένουμε νεότερα λοιπόν. Γενικώς.