Συγκινεί ο Harry: Πώς ζήτησε από τον πατέρα του να συνοδεύσει τη Meghan στον γάμο και τι του ψιθύρισε

09.11.2018
Συγκινεί ο Harry: Πώς ζήτησε από τον πατέρα του να συνοδεύσει τη Meghan στον γάμο και τι του ψιθύρισε
Μιλά πρώτη φορά δημόσια για αυτό!

Οι μέρες πριν από τον γάμο τους, τον περασμένο Μάιο, ήταν πολύ έντονες. Εκτός από τις προετοιμασίες αυτές καθαυτές, εξελισσόταν και το "σίριαλ" με τον πατέρα της Meghan, ο οποίος επρόκειτο, όχι μόνο να παραβρεθεί στον γάμο, αλλά και να παραδώσει τη νύφη στον γαμπρό, ως είθισται.

Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και την τελευταία στιγμή, εν μέσω σκανδάλου που ξέσπασε και είχε να κάνει με χρηματισμό του Thomas Markle και στημένες φωτογραφίες από paparazzi αλλά και ένα έφραγμα που έπαθε ως συνέπεια της αναταραχής, ανακοινώθηκε επίσημα ότι τελικά τη νύφη θα παρέδιδε στον γαμπρό, ο ίδιος ο πατέρας του.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: "Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στον γάμο μας"

Πώς έγιναν, όμως, τα πράγματα. Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Harry, μιλώντας πρώτη φορά δημόσια για το θέμα στο ντοκιμαντέρ του BBC που γυρίστηκε για να γιορτάσει τα 70 χρόνια του πρίγκιπα Κάρολου, ως εξής.

"Του το ζήτησα και νομίζω ότι το έβλεπε να έρχεται... Απάντησε αμέσως 'Ναι, βέβαια... Θα κάνω ο,τιδήποτε χρειάζεται η Meghan και είμαι εδώ να σε στηρίξω'. Για εκείνον ήταν μια φανταστική ευκαιρία να μου προσφέρει αυτή τη στήριξη. Και ξέρετε κάτι; Είναι ο πατέρας μας και, φυσικά, θα είναι εκεί για εμάς".

Τη στιγμή μάλιστα που του παρέδιδε την αγαπημένη του, ο Harry αποκάλυψε ότι ψιθύρισε στο αυτί το πατέρα του τις λέξεις "Ευχαριστώ μπαμπά" (“Thank you, pa"), εξηγώντας ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο!

Και, για την ιστορία, η στήριξη του διαδόχου του θρόνου προς τον γιο του και τη μέλλουσα -τότε- σύζυγό του δεν στάθηκε μόνο στην κίνησή του αυτή. Έφτασε και ένα βήμα πιο πέρα... στη μητέρα της νύφης, Doria Rangland, τη μοναδική συγγενή της νύφης που βρέθηκε στον γάμο. Δεν την άφησε λεπτό από κοντά του, ενώ, προς μεγάλη του τιμή, τη συνόδευσε από κοινού με την Camilla βγαίνοντας από την εκκλησία στο τέλος της τελετής. [φωτό κάτω] Άρχοντας ο πρίγκιπας Κάρολος!