Meghan Markle: Η μυστική συνήθεια του Harry που την ξάφνιασε πολύ

09.11.2018
Meghan Markle: Η μυστική συνήθεια του Harry που την ξάφνιασε πολύ
Τελικά την υιοθέτησε και η ίδια!

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μετρούν σχεδόν 2 χρόνια σχέσης, 6 μήνες γάμου και την ερχόμενη άνοιξη περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο φωτογραφικός φακός τους ακολουθεί σε κάθε τους δημόσιο βήμα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά δείχνουν ακόμη πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι μεταξύ τους. Όταν κλείνουν τις πόρτες στο σπίτι τους, όμως, ξέρουν μόνο οι ίδιοι τι συμβαίνει -πράγμα που, εξάλλου, ισχύει για τους πάντες!

Φυσικά και δεν έχουμε λόγο να υποθέσουμε ότι ιδιωτικά η σχέση τους μπορεί να είναι διαφορετική -το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, τις λεπτομέρειες της σχέσης τους δεν μπορούμε να τις γνωρίζουμε παρά μόνο από κομμάτια που θα "μαρτυρήσουν" οι ίδιοι.

Διάβασε επίσης: Meghan και Harry: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το παιδί τους -Όχι, δεν θα είναι πριγκιπόπουλο

Όπως, για παράδειγμα, σε αυτή την περίπτωση, όπου με αφορμή τους εορτασμούς για τα 70α γενέθλια του πεθερού της, πρίγκιπα Καρόλου, ο Harry αποκάλυψε μια "παράξενη" συνήθειά του που είχε μπερδέψει πολύ τη Meghan.

Σιγά σιγά, όμως αντιλήφθηκε ότι γινόταν για καλό σκοπό, ώσπου την υιοθέτησε και εκείνη.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το ντοκιμαντέρ "Prince, Son and Heir: Charles at 70" που προβλήθηκε χθες στη Μεγάλη Βρετανία, ο Harry είχε ανέκαθεν ένα "θεματάκι" με τα φώτα μέσα στο σπίτι. Τα ήθελε σβηστά. Τα περιττά, έστω!

"Η σύζυγός μου ρωτάει πάντα 'Γιατί είναι τα φώτα σβηστά; Είναι σκοτάδι'. Και εγώ απαντώ, 'Χρειαζόμαστε μόνο ένα φως, δεν χρειαζόμαστε έξι'. Και σιγά σιγά γίνεται συνήθεια", εξηγεί ο Harry, ο οποίος "κληρονόμησε" αυτή την έντονη περιβαλλοντική ευαισθησία από τον πατέρα του.

Διάβασε ακόμη: William και Harry: H συνήθεια που κληρονόμησαν από τον Κάρολο και τους έφερνε σε δύσκολη θέση στο σχολείο

Για την ιστορία, η ημερομηνία των 70ών γενεθλίων του διαδόχου του θρόνου είναι η 14η Νοεμβρίου 2018 και οι επίσημοι εορτασμοί έχουν αρχίσει εδώ και έξι μήνες.