Η Meghan μόλις έκανε κάτι που δεν κάνουν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας [video]

26.09.2018
Η Meghan μόλις έκανε κάτι που δεν κάνουν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας [video]
Τα social media έχουν ξετρελαθεί -ακόμη μια φορά- με τη δούκισσα του Sussex!

Την πρώτη της solo επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η Meghan Markle και όλοι "παραμιλούν" για μία κίνησή της. Μία κίνηση που υπογραμμίζει ακόμη μια φορά πως έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα που δεν ακολουθεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες και τα πρωτόκολλα που ορίζουν τη συμπεριφορά των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης "Oceania" που πραγματοποιήθηκε στη Royal Academy of Arts στο Λονδίνο παραβρέθηκε η 37χρονη δούκισσα και εντυπωσιάσε ακόμη μια φορά για την κομψότατη στυλιστική επιλογή της. Υπήρξε όμως κάτι που ξάφνιασε.

Μόλις έφτασε στον χώρο υπήρξε κάποιος που την υποδέχτηκε ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου που τη μετέφερε. Η Meghan βγήκε, χαιρέτησε, έκανε ένα βήμα, όμως από τη στιγμή που είδε ότι κανείς δεν ήταν εκεί για να κλείσει ξανά την πόρτα, το έκανε η ίδια. Εκεί ακριβώς ήταν και το περίεργο, καθώς πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να κάνουν οι royals.

Διάβασε κι αυτό: Kate και Meghan: Ο ιδιαίτερος κανόνας για το πηγούνι που πρέπει να ακολουθούν ΠΑΝΤΑ

Ιδού και το βίντεο με το "ντοκουμέντο" που ξετρέλανε τους χρήστες του Twitter και ψηφίζουν "Meghan 'δαγκωτό'" ως... "μία από εμάς"!

Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, αν ήταν να μαντέψουμε ποια γυναίκα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα έκανε μια τέτοια κίνηση, μόνο το όνομα της Meghan θα μας ερχόταν στον νου.