Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

26.09.2018
Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;
Ήταν το 2011 όταν ο πρίγκιπας William παντρεύτηκε την Kate Middleton, κάνοντας το όνομά της γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και χαρίζοντας της τον τίτλο της δούκισσας του Cambridge.

Τότε, όλοι σχολίαζαν το πόσο τυχερό ήταν αυτό το κορίτσι που κατάφερε να «εισβάλλει» στον κόσμο των γαλαζοαίματων, όπως φαίνεται όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα για την Kate.

Διαβάστε ακόμη: Kate Middleton: Η κολλητή της αντέγραψε το... νυφικό της;! [photos]

Γιατί η ίδια βλέπεις, αντιμετώπισε τη δύσκολη κατάσταση του «με παράτησαν στα κρύα του λουτρού», όταν ο αγαπημένος της –από το κολλέγιο!- τη χώρισε και μάλιστα μέσω τηλεφώνου την ώρα που εκείνη βρισκόταν στη δουλειά.

Αυτό ακριβώς συνέβη τέσσερα χρόνια πριν καταλήξουν στον γάμο, σύμφωνα με όσα γράφει ο Christopher Andersen στο βιβλίο του «William and Kate: A Royal Love Story».

Ο λόγος; Ο εγγονός της Ελισάβετ λέγεται πως αμφέβαλλε για το κατά πόσο η αγαπημένη του ήταν ιδανική για εκείνον.

Διαβάστε ακόμη: Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;

Η Kate είχε δηλώσει τότε στο PopSugar:

Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτό, όμως στην πραγματικότητα με έκανε πιο δυνατή. Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες αντιληφθεί.

Φυσικά, του William… δεν του πέρασε αφού ξανά στην Kate γύρισε.

Να τα λέμε κι αυτά.

Για να θυμηθείς τον έρωτα της Kate και του William βήμα βήμα, αλλά και τον ρόλο που λέγεται ότι έπαιξε η μητέρα της σε αυτόν, κάνε κλικ στον σύνδεσμο.