Meghan & Harry: Ανακοινώθηκε ποιος θα συνοδεύσει τη νύφη

18.05.2018
Meghan & Harry: Ανακοινώθηκε ποιος θα συνοδεύσει τη νύφη
Μία μέρα πριν τον γάμο της χρονιάς και το "σίριαλ" λαμβάνει τέλος! Αισίως... Ανάμεσα σε αυτά η DailyMail δημοσιεύει τη λίστα με τα διάσημα ονόματα που θα παραβρεθούν στην αυριανή τελετή.

Ύστερα από ένα "σίριαλ" που κράτησε πολύ και άφησε άσχημες εντυπώσεις για τον τρόπο με τον οποίο το παλάτι βρέθηκε εξ απροόπτου σε μια τόσο σημαντική στιμή, η Meghan Markle ανακοίνωσε επίσημα ότι ο πατέρας της τελικά δεν θα παραβρεθεί στον γάμο.

Το πιο πιθανά σενάρια που "έπαιζαν" ήταν τρία και αφορούν στα πρόσωπα του πρίγκιπα Charles, του πρίγκιπα William ή της μαμάς της νύφης Doria Ragland.

Τελικά, με λιτή ανακοίνωση, πριν από λίγο, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε ότι τον ρόλο αυτό θα τον αναλάβει τελικά ο διάδοχος του θρόνου και πατέρας του γαμπρού και η υπόθεση έληξε!!!

"Η κ. Meghan Markle ζήτησε από την Αυτού Υψηλότητα πρίγκιπα της Ουαλλίας να τη συνοδεύσει την ημέρα του γάμου της. Ο πρίγκιπας της Ουαλλίας είναι ευτυχής που θα καλωσορίσει στην οικογένεια την κ. Markle με αυτό τον τρόπο".

Όσο για τη διάσημη Guest List του γάμου; Ιδού τα "βαριά" ονόματα που θα δώσουν το "παρών" στη μεγάλη μέρα. Τα περισσότερα έχουν επιβεβαιωθεί και μερικά ακόμη "παίζουν". Έχουμε και λέμε λοιπόν...

David and Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton , George and Amal Clooney, Cressida Bonas, Chelsy Davy, Ellie Goulding, James Blunt, Cara Delevinge , Serena Williams, Priyanka Chopra, Jessica Mulroney, Patrick J. Adams, Millie Mackintosh, Elton John

Εκτός από αυτά τα ονόματα που ακούγονται καιρό, βέβαια, έχουμε και μια έκπληξη, που "έσκασε" μόλις τώρα, καθώς ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Angelina Jolie μαζί με τα έξι παιδιά της στο αεροδρόμιο Heathrow και οι φήμες οργίασαν... Μήπως ήρθε για τον γάμο;;; Θα δείξει!