Meghan Markle: "Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στον γάμο μας"

17.05.2018
Meghan Markle: "Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στον γάμο μας"
Η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία ή μη του Thomas Markle στη μεγάλη στιγμή της κόρης του έφτασε γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο από την ίδια την άμεσα ενδιαφερόμενη.

Το "σίριαλ" σχετικά με το αν ο πατέρας της Meghan Markle παραβρεθεί στον γάμο της κόρης του είχε πολλά επεισόδια. Από την αρχή ανακοινώθηκε ότι θα ήταν εκείνος που θα παρέδιδε τη νύφη στον γαμπρό και όλοι το περίμεναν με χαρά, αν και, όλως παραδόξως, μέχρι τη στιγμή του γάμου, ο Thomas Markle δεν θα είχε κάποια προγραμματισμένη συνάντηση ούτε με τον γαλαζοαίματο μέλλοντα γαμπρό του, αλλά ούτε και με την κόρη του. Σε αντίθεση με τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, η οποία γνώρισε τον πρίγκιπα Harry από την πολύ αρχή της σχέσης. Έστω...

Όσο ο καιρός κυλούσε ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τον πατέρα της νύφης να "μελετά" τα περί του γάμου σε Internet cafe, να κάνει πρόβες στο κοστούμι που θα φορούσε και άλλα σχετικά, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε, οι φωτογραφίες αυτές ήταν στημένες και ο κύριος Markle έλαβε ένα άκρως σεβαστό ποσό για να σκηνοθετηθεί όπως σκηνοθετήθηκε. Ξέσπασε σάλος, η ετεροθαλής αδελφή της Meghan, Samantha, ανέλαβε την ευθύνη για το "ατυχές συμβάν" και εν μέσω σκανδάλου, αποκαλύφθηκε ότι ο Thomas είχε πάθει έμφραγμα και ότι λόγω της κατάστασής του, που δεν ήταν και πολύ καλή, δεν θα έδινε το "παρών" στον γάμο. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στο TMZ ότι δεν θα πήγαινε στον γάμο για να μη φέρει σε δύσκολη θέση την κόρη του και τον γαμπρό του.

Σε αυτή τη στιγμή, το μελλόνυμφο ζευγάρι ζήτησε μέσω επίσημης δήλωσης "σεβασμό και κατανόηση σε αυτή τη βαθιά προσωπική στιγμή"

Λίγο αργότερα, ο κύριος Markle άλλαξε γνώμη και δήλωσε στο TMZ ότι "δεν θα έχανε την ιστορική αυτή στιγμή με τίποτα στον κόσμο". Τελικά τη χάνει όμως, και την τελεία σε αυτή την ιστορία αποφασίζει να βάλει η ίδια η κόρη του με ανακοίνωση που γράφει -πρωτοφανώς- σε πρώτο πρόσωπο και διανέμεται από το Kensington Palace.

"Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στον γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που έχει ανάγκη ώστε να εστιάσει στην υγεία του. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Θέλω να ξέρετε πόσο ανυπομονούμε, ο Harry και εγώ, να μοιραστούμε την ξεχωριστή μας μέρα, το Σάββατο!"

Στο μεταξύ, η μητέρα της Meghan έχει φτάσει στο παλάτι και ετοιμάζεται να συναντήσει τους βασιλικούς συμπέθερούς της, αλλά και τη βασίλισσα Elizabeth ενώ οι πρόβες τόσο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όσο και στους δρόμους της πόλης του Windsor έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως ενημερωνόμαστε από το Twitter του Kensington Palace.