Kέιτ Μίντλετον: Οι γυμνές φωτογραφίες της που άναψαν φωτιές στο παλάτι

03.05.2017
Δεν είναι τα πάντα ανέφελα στη ζωή των γαλαζοαίματων! Το πριγκιπικό ζεύγος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εξαιτίας των παπαράτσι και της... συνήθειάς τους να τους κατασκοπεύουν παντού.

Όταν πριν από μερικές μέρες η Κέιτ και ο Γουίλιαμ είχαν την επέτειο του γάμου τους τα μέσα ενημέρωσης εξεπλάγησαν γιατί το ζευγάρι δεν έκανε καμιά ρομαντική έξοδο αλλά προτίμησε να μείνει σπίτι του.

Ίσως όμως τελικά απλώς να μην είχαν διάθεση να βγουν εξαιτίας των σημαντικών γεγονότων που συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή, και τα οποία είναι πολύ πολύ πιο σπουδαία από την ίδια την επέτειό τους.

Πέντε χρόνια πριν το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Γαλλία όταν παπαράτσι κατάφεραν με ισχυρό τηλεφακό να τραβήξουν φωτογραφίες την Κέιτ όταν έκανε μπάνιο γυμνή στην πισίνα της βίλας που διέμεναν. Μάλιστα οι φωτογραφίες αυτές είχαν δημοσιευτεί στο γαλλικό περιοδικό Closer ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων από το παλάτι. Το αποτέλεσμα είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ να κάνουν μήνυση στο περιοδικό για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής και απαιτώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίων ευρώ! Αυτές τις μέρες εκδικάζεται η υπόθεση στα δικαστήρια με τους δικηγόρους του περιοδικού να ισχυρίζονται ότι από τη στιγμή που ο γάμος τους δημοσιεύτηκε στην τηλεόραση και τον είδαν 2 δις άνθρωποι ο ισχυρισμός τους για ιδιωτική στιγμή είναι άτοπος: «Η δημόσια και ιδιωτική τους ζωή είναι αδιαχώριστες» λένε. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πάλι ισχυρίστηκε ότι: «Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε λίγες ημέρες διακοπών στη Γαλλία σε μία ερημική βίλα που ανήκει σε κάποιο μέλος της οικογένειάς μου. Θεωρούσαμε ότι θα μπορούσαμε να χαρούμε την ιδιωτική μας ζωή. Ο παράνομος τρόπος με τον οποίο βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες μάς σόκαρε». Τι μέλλει γενέσθαι; Θα το μάθουμε σύντομα.