Survivor: Ο μάνατζερ ράγκμπι προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει... [photo]

02.05.2017
Οι Μαχητές έχασαν στο χθεσινό παιχνίδι που έπαθλο είχε την ασυλία και έχασαν με τεράστια διαφορά... Σε έναν αγώνα που από μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρήθηκε «δώρο» προς τους Διάσημους καθότι ήταν «κομμένο και ραμμένο» τα μέτρα τους, η ομάδα των Μαχητών κέρδισε μόνο μια φορά και αναγκάστηκε να ψηφίσει άτομα προς αποχώρηση.

Εκτός παιχνιδιού εδώ και μερικές εβδομάδες ο Πάνος Αργιανίδης αλλά παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις και να που θέλει μέχρι και να τις επηρεάσει.

Τρεις υποψήφιους έδειξε το χθεσινό συμβούλιο και οι κόσμος κλήθηκε να ψηφίσει ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα, την Ελισάβετ και τον Τσανγκ.

Ο Πάνος δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα προτρέποντας τον κόσμο να ψηφίσει τον Τσανγκ κρατώντας τον τελικά μέσα στο παιχνίδι..

«Τσανγκ Κωσταντίνος Μάριος Πάνος ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! Vote for Tsang», γράφει στη λεζάντα ο Πάνος, όμως τα πρώτα μηνύματα που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο και την παραγωγή μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, δεν φαίνονται να τον ευχαριστούν...

Λίγες μέρες ακόμη και θα δείξει..