Μέγα σκάνδαλο με τον γυμνό στο παλάτι [βίντεο]

01.03.2015
Φωτιά έβαλε στη Βρετανία ντοκουμέντο που δείχνει έναν άντρα να "δραπετεύει" από τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ χωρίς καθόλου ρούχα. Κανείς δεν λέει κουβέντα όμως...

Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργήσει στο Μπάκινχαμ το βίντεο που μέσα σε λίγες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν ολόγυμνο άντρα να το "σκάει" με σεντόνια από το παλάτι και μέρα μεσημέρι.

Το στιγμυότυπο -που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια- καταγράφει, άθελά του, τουρίστας που προφανώς θέλησε να αποτυπώσει σε βίντεο τη στιγμή της αλλαγής φρουράς έξω από το παλάτι στη βρετανική πρωτεύουσα.

Αυτό που είδε σίγουρα κανείς δεν το περίμενε και ο σάλος που έχει δημιουργηθεί είναι τεράστιος και τα ερωτηματικά πολλά.

Ποιος είναι άραγε ο άντρας που δραπετεύει γυμνός από τα μπαλκόνια του Μπάκινχαμ; Πρόκειται για ένα από τα πολλά ερωτικά σκάνδαλα που έχουν ταλαιπωρήσει τη βρετανική μοναρχία επανειλλημένα, ή για ένα καλοστημένο "ακροβατικό" που σκοπό έχει να αποδείξει πόσο "τρύπια" είναι η ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας; Και γιατί; Ειδικά μια περίοδο που τα μέτρα ασφάλειας στη βρετανική πρωτεύουσα φέρονται να είναι δρακόντια ύστερα από τις απανταχού τρομοκρατικές απειλές.

Γεγονός πάντως είναι ότι επίσημη θέση, ή έστω ένας ελάχιστος σχολιασμός από το παλάτι ή την κυβέρνηση δεν υπάρχει ακόμη, ενώ τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης διατηρούν μια κάπως διακριτική στάση εκφράζοντας όμως έντονα το ενδιαφέρον να πέσει φως στην υπόθεση, που μάλλον γέρνει προς το κατασκευασμένο...

Τελικά πρόκειται για φάρσα ή για ένα ροζ σκάνδαλο;;;