Η πριγκίπισσα Κέιτ σε σπάνιο βίντεο με άλλο μαλλί

16.02.2015
Μια διαφορετική εικόνα της εγκυμονούσας δούκισσας του Κέιμπριτζ είδαμε σε πρόσφατο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της.

Η Κάθριν (Catherine) περιμένει το δεύτερο παιδάκι της τον Απρίλιο και, καθώς νιώθει πολύ καλύτερα πια, πραγματοποιεί απανωτές δημόσιες εμφανίσεις και ταξίδια.

Όσο για την κοιλίτσα της; Ε, ναι. Κάτι άρχισε να φουσκώνει στο επίμαχο σημείο που μαρτυρά την "ενδιαφέρουσα" κατάστασή της! Ιδού και μια φωτογραφία από τις 12/2/2015, που επισκέφτηκε το Πόρτσμουθ, για του λόγου το αληθές.

Ήδη σε αυτή τη φωτογραφία, τα μαλλιά της 33χρονης συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) φαίνονται πιο... ανοιχτά από το συνηθισμένο σκούρο καστανό χρώμα τους ενώ στη σημερινή της παρουσίαση, το μελλί της κώμης της είναι πλέον... γεγονός!

Σπάνια μιλά δημόσια η Κέιτ, αλλά αυτή τη φορά, κάθισε μέσα σε μια σχολική αίθουσα και κοιτάζοντας την κάμερα απευθύνθηκε στο κοινό αγγίζοντας ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για όλους, αυτό της παιδικής κατάθλιψης.

Ξεκινώντας το μήνυμά της, η Κέιτ τονίζει πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, έχουν παρατηρήσει πόσο πολλά παιδιά παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις πιέσεις που δέχονται από εκφοβισμό, απώλεια, οικογενειακή κατάρρευση και άλλα θέματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε κατάθλιψη, στρες, εθισμό και τελικά αυτοτραυματισμό.

Συνεχίζοντας η δούκισσα του Κέιμπριτζ υπογραμμίζει ότι το στίγμα που καλύπτει τα θέματα ψυχικής υγείας σημαίνει ότι πολλά παιδιά δεν παίρνουν τη βοήθεια που τόσο πολύ χρειάζονται. "Και αυτό πρέπει να αλλάξει".

Δες όλο το μήνυμα της Κέιτ -με το καινούριο μαλλί- ακριβώς στη συνέχεια.