Ανυπόμονος να γίνει μπαμπάς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

12.09.2012
Και ενώ η φημολογία για πιθανή εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate) έχει οργιάσει, ο σύζυγός της ρίχνει λάδι στη φωτιά!


Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η 30χρονη σύζυγός του βρίσκονται αυτό τον καιρό στον νότιο Ειρηνικό στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης σε αρκετές χώρες στην περιοχή.

Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του ζεύγους ο κόσμος όλος εστίασε στην κοιλίτσα της νεαρής δούκισσας που σε μερικούς φάνηκε ύποπτα φουσκωμένη. "Ήδη τριών μηνών έγκυος", αποφάνθηκαν αρκετοί.

Οι ίδιοι οι γαλαζοαίματοι φυσικά δεν έκαναν καμία επίσημη ανακοίνωση, όμως ο 30χρονος δούκας του Κέιμπριτζ παραδέχτηκε τη λαχτάρα του.

Σε μία από τις επίσημες επισκέψεις-υποχρεώσεις του προγράμματός τους, το πριγκιπικό ζεύγος επισκέφτηκε το βρετανικό διεθνές σχολείο της Σιγκαπούρης, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις που μερικά από τα παιδάκια τους έθεσαν.

"Πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις;", ρώτησε τον Γουίλιαμ και εκείνος χωρίς να το σκεφτεί καθόλου απάντησε κατευθείαν "Δύο". Με δεδομένο ότι δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο παραδέχτηκε ότι εκείνος και η Κέιτ "έχουν οικογένεια στα σκαριά", κανείς μπορεί να καταλήξει γρήγορα σε συμπέρασμα.

Βέβαια, ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις τύπου "αν είχες υπερφυσικές δυνάμεις ποιες θα ήθελες να είναι αυτές", αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν είχαν τόσο μεγάλη σημασία.

Πάντως, για την ιστορία, αφού ο Γουίλιαμ σκέφτηκε ότι θα του άρεσε να είναι αόρατος, η Κέιτ "αναγκάστηκε" να ζητήσει και εκείνη την ίδια δύναμη "έτσι ώστε ο Γουίλιαμ να μην την τρομάζει όποτε θέλει".

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι με τόσο ντόρο γύρω από την κοιλιά της Κέιτ, το… θεματάκι με το πρόσφατο στριπτίζ του άτακτου Χάρι (Harry) που έβαλε φωτιά στο Μπάκινχαμ περνά στα μικρά γράμματα. Τυχαίο; Μπορεί…

Ζωή Κίττα