Ο Βέρτης θα τραγουδήσει στους γαλαζοαίματους της Αγγλίας

19.08.2008
Με γαλαζοαίματους και όχι όποιους κι όποιους, αλλά αυτούς της Βρετανίας θα συναντηθεί πριν από το τέλος του χρόνου ο Νίκος Βέρτης!

Με γαλαζοαίματους και όχι όποιους κι όποιους, αλλά αυτούς της Βρετανίας θα συναντηθεί πριν από το τέλος του χρόνου ο Νίκος Βέρτης! Ο λαϊκός τραγουδιστής στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο σε Αυστραλία, Ευρώπη, Αμερική και Αφρική έκλεισε για μία και μοναδική εμφάνιση το Δεκέμβριο το φημισμένο «Royal Albert Ηall» του Λονδίνου.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία του είναι ήδη sold out, ωστόσο η είδηση κρύβεται πίσω από το γεγονός της πώλησης των 200 μπροστινών θέσεων, τις οποίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, έκλεισαν μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και Έλληνες φοιτητές, γόνοι οικογενειών του ελληνικού jet set. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενώ στη συνέχεια ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να σταματήσει για λίγο τις εμφανίσεις, ώστε να ξεκουράσει και τη φωνή του, καθώς δουλεύει αδιάκοπα τα τελευταία χρόνια. Έτσι, με εξαίρεση τις 40 εμφανίσεις που πιθανότατα θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στις αθηναϊκές πίστες μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2009.

Όσο για το φετινό καλοκαίρι, ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στην πίστα του «Ρosidonio», ενώ για τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, που το κέντρο θα παραμείνει κλειστό, σχεδιάζει ολιγοήμερες διακοπές στη Ρόδο.

Σχετικά με το «Ρosidonio», τώρα, τη σκυτάλη θα πάρει την επόμενη σεζόν, όπως συζητιέται ήδη, ο Νίκος Κουρκούλης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τη Μάρω Λύτρα να επιστρέφει στα παλιά της λημέρια.