Ωρα για επιστροφή

11.08.2008
Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει δριμύτερη. Όλο αυτόν τον καιρό που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες δεχόταν καθημερινά εκατοντάδες e-mail από τους θαυμαστές της, οι οποίοι αδημονούν να τη δουν πάλι στο γυαλί. Φαίνεται, λοιπόν, πως τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν ξεπεράστηκαν και είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη!
Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει δριμύτερη. Όλο αυτόν τον καιρό που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες δεχόταν καθημερινά εκατοντάδες e-mail από τους θαυμαστές της, οι οποίοι αδημονούν να τη δουν πάλι στο γυαλί. Φαίνεται, λοιπόν, πως τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν ξεπεράστηκαν και είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη!

Τις τελευταίες μέρες έχουν «ανάψει» οι συζητήσεις στα τηλεοπτικά πηγαδάκια για σίγουρη επάνοδο της Ρούλας Κορομηλά στα τηλεοπτικά δρώμενα πάντα στον Alpha με ένα show που θα προβάλλεται Σάββατο ή Κυριακή. Άλλωστε, η δημοφιλής παρουσιάστρια το είχε πει και όταν είχε την επιμέλεια και ακουγόταν μόνο η φωνή της στο νεανικό show «ΤV stars, παρουσιάστε», ότι μόλις θα ξεπερνούσε τα προβλήματα υγείας, θα επέστρεφε. Παρόλο που ο καλός της φίλος Ηλίας Ψινάκης την παρότρυνε να εμφανιστεί ακόμα και τότε που είχε πάρει λίγα κιλά, λόγω της θεραπείας που έκανε, η Ρούλα ήθελε να είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τον εαυτό της και την εικόνα της για να αποφασίσει να βγει ξανά μπροστά στις κάμερες. Έτσι, προτίμησε να συμβουλεύει τα νέα παιδιά του talent show χωρίς να εμφανίζεται.

Ο χώρος της showbiz είναι ιδιαίτερα σκληρός, κάτι που η Ρούλα Κορομηλά ξέρει πολύ καλά, καθώς αρκετές φορές βρέθηκαν... καλοθελητές που διέδιδαν ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν είναι καλά και ότι ζει απομονωμένη στο σπίτι της και πικραμένη από κάποιους, που την πλήγωσαν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Όμως, η Ρούλα γνωρίζει το χώρο και ξέρει να παλεύει στη ζωή της. Έτσι, μπορεί να έμεινε αρκετά μόνη, αλλά δεν έπαψε ποτέ να έχει τους δικούς της ανθρώπους, που την αγαπούν και τη στηρίζουν. Εξάλλου, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της βρισκόταν στο κανάλι και έδινε τις ιδέες της για εκπομπές, ενώ παράλληλα ετοίμαζε τα νέα σχέδιά της.

Η μη εμφάνισή της εδώ και αρκετό καιρό στο εξοχικό της σπίτι στη Μύκονο, όπου έμενε σχεδόν κάθε καλοκαίρι, πυροδότησε νέες φήμες περί απομόνωσής της, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα βρίσκεται εκτός Ελλάδας ή κάπου εκτός Αθηνών για να... φορτίσει τις μπαταρίες της, ώστε να επιστρέψει με την καλύτερη διάθεση. Μάλιστα, δεν ετοιμάζει μόνο τη δική της επάνοδο, αλλά θα βοηθήσει στο στήσιμο του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha. Όλο το τελευταίο διάστημα έχει ενημερωθεί για διάφορες εκπομπές και shows που... σκίζουν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη γείτονα Ιταλία και θέλει να τα φέρει και στο κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα, λέγεται ότι ένα τέτοιο, προσαρμοσμένο βέβαια στην ελληνική πραγματικότητα, θέλει να παρουσιάσει. Επίσης, θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το «Dream Show», το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη ένας από τους «άσους» του καναλιού και θα αποτελέσει το δυνατό του «χαρτί», καθώς αναμένεται να κοντραριστεί την ίδια μέρα και ώρα με το «Χ-Factor» του ΑΝΤ1, που θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς.

Το σίγουρο είναι πως οι ιθύνοντες του Alpha θεωρούν ότι και η επάνοδος της Ρούλας Κορομηλά θα είναι άλλος ένας γερός «άσος» στο πρόγραμμα του καναλιού και μάλιστα εξετάζουν πολύ προσεκτικά και με άκρα μυστικότητα με ποιον τρόπο θα ανακοινώσουν την επιστροφή της. Αυτό θα γίνει όταν φυσικά οριστικοποιηθεί η μορφή του show που θα παρουσιάζει, το οποίο θα είναι μεν φαντασμαγορικό, αλλά θα έχει και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Το σίγουρο είναι ότι η Ρούλα όχι μόνο σε κατάθλιψη δεν έχει πέσει, όπως διαδίδουν κάποιοι, αλλά ετοιμάζεται για την ολική επαναφορά.

Οι τηλεθεατές της έχουν δώσει εδώ και χρόνια το θρόνο της, τον οποίο διατηρεί ακόμα στις καρδιές τους. Ίσως, μάλιστα, η μεγάλη της επιστροφή να ανακοινωθεί μέσα από την εκπομπή της αναμφισβήτητης «βασίλισσας της πρωινής ζώνης», της Ελένης Μενεγάκη, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Ρούλα Κορομηλά. Η ίδια μάλιστα λέγεται ότι την περασμένη σεζόν ήταν πολύ κοντά στο να πείσει τη Ρούλα να εμφανιστεί στην εκπομπή της. Έτσι, οι δύο λαμπερές παρουσιάστριες θα βρουν τον τρόπο όχι μόνο να συνυπάρξουν, μέσα από διαφορετικές εκπομπές, αλλά και να κάνουν θαύματα και τη νέα σεζόν στον Alpha.