Γκάι Ρίτσι: "Είμαστε μια χαρά!"

28.07.2008
Ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι έσπασε την σιωπή του και διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την βασίλισσα της ποπ Μαντόνα. "Ο γάμος μας δεν περνάει κρίση. Απ’ ότι ξέρω είμαστε μια χαρά", δήλωσε σε

Ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι έσπασε την σιωπή του και διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την βασίλισσα της ποπ Μαντόνα. "Ο γάμος μας δεν περνάει κρίση. Απ’ ότι ξέρω είμαστε μια χαρά", δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "People".

Τους τελευταίους έξι μήνες είναι αμέτρητα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στο χωρισμό της 50χρονης Μαντόνα από τον Γκάι μετά από 8 χρόνια γάμου.

Ο 39χρονος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός το 1998 με την ταινία "Lock stock and Two smoking Barrels" τόνισε ότι η Μαντόνα τον βοήθησε τα δει το Λονδίνο, την πόλη που γεννήθηκε, με άλλο μάτι. "Είναι πιο ωραίο να ζεις στο Λονδίνο σαν τουρίστας. Απολαμβάνω να ανακαλύπτω μαζί της καινούργια μέρη" τόνισε μεταξύ άλλων στο Αμερικάνικο περιοδικό.

Ο Ρίτσι βρίσκεται το διάστημα αυτό στην Καλιφόρνια με σκοπό την προώθηση της καινούργιας του ταινίας "RocknRolla" ενώ η Μαντόνα γεμίζει τις μπαταρίες της στην Νέα Υόρκη εν όψη της πρεμιέρας της παγκόσμιας περιοδείας της. Η καινούργια ταινία του Γκάι Ρίτσι έχει θέμα την δράση της Ρώσικης μαφίας στο Λονδίνο και θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική από τον Οκτώβριο.

Οι δύο πρόσφατες δουλειές το "Swept Away" με πρωταγωνίστρια την Μαντόνα και το "Revolver" δεν κέρδισαν τα θετικά σχόλια των κριτικών. Η επόμενη ταινία του Γκάι Ρίτσι θα έχει κεντρικό ήρωα τον δημοφιλή ντεντέκτιβ του Λονδίνου "Σέρλοκ Χόλμς" με πρωταγωνιστή το Ρόμπερτ Ντάουνι.