Ποια Ελληνίδα έβαλε φωτιά στην Αργεντινή;

15.09.2014
Αν ρωτήσουμε κάποιον Αργεντίνο να αναφέρει τα τρία πιο δυνατά σημεία της πατρίδας του θα απαντήσει χωρίς δισταγμό : κρασί, κρέας και γυναίκες! Σε αυτόν τον μεγάλο συναγωνισμό ξεχωρίζει η γνωστή και μη εξαιρετέα Βίκυ Ξυπολιτάκις (Vicky Xypolitakis) που μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Στεφανία έχει βάλει φωτιά με τις γυμνές φωτογραφήσεις στον ανδρικό πληθυσμό. Ένα τέτοιο κορμί δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το Playboy της Αργεντινής, οπότε της αφιέρωσε το εξώφυλλο του και μια φωτογράφηση υψηλού επιπέδου. Η σεξοβόμβα Βίκυ έχει ελληνικές ρίζες, αλλά γεννήθηκε και ζει στην Αργεντινή, οπού και δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Αν ρωτήσουμε κάποιον Αργεντίνο να αναφέρει τα τρία πιο δυνατά σημεία της πατρίδας του θα απαντήσει χωρίς δισταγμό : κρασί, κρέας και γυναίκες! Σε αυτόν τον μεγάλο συναγωνισμό ξεχωρίζει η γνωστή και μη εξαιρετέα Βίκυ Ξυπολιτάκις (Vicky Xypolitakis) που μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Στεφανία έχει βάλει φωτιά με τις γυμνές φωτογραφήσεις στον ανδρικό πληθυσμό.

Ένα τέτοιο κορμί δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το Playboy της Αργεντινής, οπότε της αφιέρωσε το εξώφυλλο του και μια φωτογράφηση υψηλού επιπέδου. Η σεξοβόμβα Βίκυ έχει ελληνικές ρίζες, αλλά γεννήθηκε και ζει στην Αργεντινή, οπού και δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος με αξιοσημείωτη επιτυχία.