Κολομβιανή πορνοστάρ σε βγάζει νοκ άουτ

10.09.2014
Της μόδας έχει αρχίσει να γίνεται η φωτογράφηση ηθοποιών από το χώρο της βιομηχανίας του πορνό σε ανδρικά περιοδικά. Τελευταία εμφάνιση που εντοπίσαμε στο Playboy Μεξικού είναι η πορνοσταρ Εσπεράνζα Γκόμεζ (Espernaza Gomez). Η 31 χρόνων Κολομβιανή σεξοβόμβα φωτογραφήθηκε και έβγαλε νοκ άουτ τις περισσότερες playmate χάρη στα σωματικά της προσόντα και στα γονίδια λατίνας που ξεχειλίζουν από το χυμώδες κορμί της. Η Εσπεράνζα ξεκίνησε από νεαρή σαν μοντέλο, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι το πραγματικό της ταλέντο ήταν στην ηθοποιία. Έτσι από το 2006 λάμπει στα πλατό των πορνοταινιών με αξιοζήλευτη επιτυχία χαρίζοντας απανωτά κύματα …συγκίνησης στους θεατές και στους παρτενέρ της.

Της μόδας έχει αρχίσει να γίνεται η φωτογράφηση ηθοποιών από το χώρο της βιομηχανίας του πορνό σε ανδρικά περιοδικά. Τελευταία εμφάνιση που εντοπίσαμε στο Playboy Μεξικού είναι η πορνοσταρ Εσπεράνζα Γκόμεζ (Espernaza Gomez). Η 31 χρόνων Κολομβιανή σεξοβόμβα φωτογραφήθηκε και έβγαλε νοκ άουτ τις περισσότερες playmate χάρη στα σωματικά της προσόντα και στα γονίδια λατίνας που ξεχειλίζουν από το χυμώδες κορμί της.

Η Εσπεράνζα ξεκίνησε από νεαρή σαν μοντέλο, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι το πραγματικό της ταλέντο ήταν στην ηθοποιία. Έτσι από το 2006 λάμπει στα πλατό των πορνοταινιών με αξιοζήλευτη επιτυχία χαρίζοντας απανωτά κύματα …συγκίνησης στους θεατές και στους παρτενέρ της.