Πλένει τα εσώρουχα με... χάρη

09.09.2014
Στις καυτές ξανθές μοντέλες της υφηλίου εστίασε την προσοχή του το γερμανικό Playboy του Αυγούστου που μας πέρασε και έστησε στις σελίδες του ένα μοναδικό αφιέρωμα χάρμα οφθαλμών στους λάτρεις των ξανθών γυναικών. Ωστόσο, μία ήταν αυτή που ξεχώρισε περίτρανα από τις άλλες, μία ήταν αυτή στην ποδιά της οποίας «σφάζεται» πλέον όλο το ανδρικό φύλο. Ο λόγος για την 28χρονη Άντρεα Βετς (Andrea Vetsc) που προκαλεί εγκεφαλικά με τις τέλειες αναλογίες της, τα ατελείωτα πόδια της και το αιθέριο πρόσωπό της. Το κόνσεπτ της φωτογράφησής αυτής είναι πραγματικά πρωτότυπο, καθώς η καυτή ξανθιά δεν αρκείται στο να πλύνει τα μεταξωτά της εσώρουχα στο πλυντήριο, αλλά μπαίνει και η ίδια μέσα!

Στις καυτές ξανθές μοντέλες της υφηλίου εστίασε την προσοχή του το γερμανικό Playboy του Αυγούστου που μας πέρασε και έστησε στις σελίδες του ένα μοναδικό αφιέρωμα χάρμα οφθαλμών στους λάτρεις των ξανθών γυναικών.

Ωστόσο, μία ήταν αυτή που ξεχώρισε περίτρανα από τις άλλες, μία ήταν αυτή στην ποδιά της οποίας «σφάζεται» πλέον όλο το ανδρικό φύλο. Ο λόγος για την 28χρονη Άντρεα Βετς (Andrea Vetsc) που προκαλεί εγκεφαλικά με τις τέλειες αναλογίες της, τα ατελείωτα πόδια της και το αιθέριο πρόσωπό της. Το κόνσεπτ της φωτογράφησής αυτής είναι πραγματικά πρωτότυπο, καθώς η καυτή ξανθιά δεν αρκείται στο να πλύνει τα μεταξωτά της εσώρουχα στο πλυντήριο, αλλά μπαίνει και η ίδια μέσα!