Κινέζες στρίπερ κανονίζουν τα... καθάρματα

03.09.2014
Δύο ενδιαφέρουσες εξωτικές παρουσίες ονόματι Μίνι Σκάρλετ (Minnie Scarlet) και Σαμ Αοτάκι (Sam Aotaki) βρήκαμε στο περιοδικό ΑΤ. Οι κοπέλες είναι πρωταγωνίστριες στην επική ταινία με τίτλο “Asian school girls”. Τέσσερις ασιατικής καταγωγής μαθήτριες σε μια νυχτερινή έξοδο στο κέντρο του Λος Αντζελες κακοποιούνται και βιάζονται από συμμορία της περιοχής. Όταν η μια από αυτές αυτοκτονήσει από ντροπή, οι υπόλοιπες αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση. Θα εργαστούν ως στρίπερ με σκοπό να βγάλουν 5000 δολάρια για να αγοράσουν όπλα και να …κανονίσουν τα καθάρματα τους κακοποιούς! Μεγάλα τατουάζ, σκουλαρίκια και μπόντι πίρσινγκ πλαισιώνουν τις δύο νεαρές σε μια διπλή φωτογράφηση που επιδεικνύουν γενναιόδωρα τα καλλίγραμμα, φρέσκα κορμιά τους.

Δύο ενδιαφέρουσες εξωτικές παρουσίες ονόματι Μίνι Σκάρλετ (Minnie Scarlet) και Σαμ Αοτάκι (Sam Aotaki) βρήκαμε στο περιοδικό ΑΤ. Οι κοπέλες είναι πρωταγωνίστριες στην επική ταινία με τίτλο “Asian school girls”.

Τέσσερις ασιατικής καταγωγής μαθήτριες σε μια νυχτερινή έξοδο στο κέντρο του Λος Αντζελες κακοποιούνται και βιάζονται από συμμορία της περιοχής. Όταν η μια από αυτές αυτοκτονήσει από ντροπή, οι υπόλοιπες αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση. Θα εργαστούν ως στρίπερ με σκοπό να βγάλουν 5000 δολάρια για να αγοράσουν όπλα και να …κανονίσουν τα καθάρματα τους κακοποιούς!


Μεγάλα τατουάζ, σκουλαρίκια και μπόντι πίρσινγκ πλαισιώνουν τις δύο νεαρές σε μια διπλή φωτογράφηση που επιδεικνύουν γενναιόδωρα τα καλλίγραμμα, φρέσκα κορμιά τους.